Moda

Na reviji ELFS-a dva su se neobična outfita posebno isticala

  • Revija dvojca ELFS okupila je mnoge hrvatske ljubiteljice mode
  • Među zanimljivim outfitima dva su se posebno isticala
  • Borna Kotromanić i Nikolina Ristović odlučile su se za pomalo neobične kombinacije

Na reviji slavnoga modnog dvojca ELFS predstavljena je nova kolekcija za proljeće i ljeto, a osim toga slavilo se i 15 godina njihovog rada. Događaju su prisustvovale mnoge domaće zvijezde koje su svojim outfitima plijenile pažnju.

Dok su se neke dame odlučile za popularna ženska odijela, druge su se odlučile za ženstvene haljine. Za oko su nam zapela dva zanimljiva outfita koje su nosile Borna Kotromanić i Nikolina Ristović.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nikolina se odlučila za lepršavu haljinicu do koljena životinjskog uzorka i sa zlatnim detaljima preko koje je odijenula duži kaputić boje senfa i uz to dodala malu torbicu žute boje. Iako jednostavne, za oko su nam zapele njezine sandale na kojima su se isticala tek dva remenčića u crvenoj i bijeloj boji.

Borna je pak odabrala kratku haljinicu ružičaste boje na jedno rame. Gornji joj je dio istaknuo isklesanu liniju, a haljinica se prema kraju širila u lagane volane. Ispod je odijenula mrežaste najlonke i obula sandale na vezanje u neonsko ružičastoj boji.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Cijeli je outfit zaokružila tankim metalnim remenom s detaljima u crvenoj boji i metalik torbicom s resicama. U kosu je stavila cvijet u sličnoj nijansi ružičaste i sve začinila širokim osmijehom. Plavim je sjenilom istaknula oči dok je ostatak make-upa bio decentan.

Kako se tebi sviđaju ove dvije kombinacije?

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

 

 

 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0