Moda

Na ovim trapericama su radili znanstvenici kako bi u njima guza izgledala što bolje

Položaj za džepove mijenjan je čak 27.000 puta kako bi se pronašao „onaj pravi za podizanje stražnjice“. Kakav trud

Koncentrirajući se više na tvoju stražnjicu nego na lice, ideja iza nove linije Lee Jeans traperica je poboljšana „stražnja strana“ uz pomoć optičke varke. 

Body Optix, koji je dizajnirao VF Cognitive and Design Lab, koristi optiku i znanstveno istraživanje vida te ponašanje svjetlosti, a kako bi transformirao oblik tijela. Prema njihovim internetskim stranicama, traperice koriste 2D dizajne kako bi stvorile 3D efekte – uglavnom geodetskog oblikovanja koje „stvara ispupčeniju stražnjicu podizanjem i oblikovanjem pozadine, dok ujedno stanjuje i izdužuje noge.“ 

Kao i kod oblikovanja make-upom, „laserski naneseni oblici stvaraju precizne svjetlosne efekte koji su zasnovani na idealnim proporcijama kako bi oblikovali tijelo.“ Kako bi se stvorile takve traperice, nova je linija prošla brojna testiranja – položaj za džepove mijenjan je čak 27.000 puta kako bi se pronašao „onaj pravi za podizanje stražnjice“. 

Međutim, nakon što je usavršena znanost o savršenoj stražnjici, linija se razgranala na razne oblike i dizajne trapera – uključujući i one koje imaju crvene okomite linije – koje obećavaju da će izdužiti noge. 

Cijela linija uključuje 15 dizajna – od uskih, boyfriend kroja i traperica visokog struka. 

Cijena je prava sitnica – počevši od 95 funti (oko 800 kuna) pa na više…  

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glenda_l.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com