Moda

Na kraju ljeta se čini da je ovo bio najvažniji komad sezone - ako je suditi po našim influencericama

Kakva it torbica koja je zavladala ovim ljetom? Najpošeljnije natikače poput Oran ili verzije našeg Borova, Ili cloud natikače, ili obične crocsice? Možda Mangova plisirana haljina koja je osvojila TikTok? Ili neki određeni model badića? Neeee... Vratili smo se na najbasic komad koji možemo zamisliti - bijelu košulju. Koja nije samo savršen, sveprisutan i u mnogo kombinacija uklopiv komad za posao i grad. Savršena je i za plažu.

Dokaz: sedam naših influencerica i njihove objave na instagramu u kojima je bijela košulja jednako važan komad za plažu kao što su i ceker i kupaći kostim. I stvarno je praktična. Prozračna (jer, naravno, u pitanju su košulje širokog kroja), bijele boje koja odbija sunce, dobar su komad za odjenuti se na putu do plaže i dobar komad koji će nas zaštititi od sunčevih zraka kad nam ih je previše. I izgledat će dobro, onako neobavezno elegantno.

Možda vas zanima Modni klasik, ali s vrlo efektnim pomakom. Baš nam se sviđa u kombinaciji prolaznice sa špice Rubrika Moda Moda

Pa, evo kako su bijelu košulju ovog ljeta nosile Paula Sikirić, Lidija Lešić, Ana Bacinger... A možeš pogledati i druge inspirativne stylinge za ljeto na njihovim Instagram profilima!

Lana Gojak

Paula Sikirić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Jelena Perić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

Brita Bobetić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brita Bobetić (@brita0507)

Ana Bacinger

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Lidija Lešić

Anastazija Makjanić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Lana Biželj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Biželj (@lanabizelj)

Photo: None

Komentari 0