Moda

Mrežaste balerinke veliki su trend i gotovo su rasprodane, ali pronašli smo brend koji ima predivne modele

Neki su možda uspjeli propustiti ovaj trend, ali modnim svijetom vlada jedan, možda nepredviđeni, model balerinki i one su mrežaste! Nose ih slavne dame poput Jennifer Lawrence, Chrissy Teigen i Jennifer Lopez, kao i bezbroj modnih influencerica, a obuzele su i društvene mreže zahvaljujući dizajnerima poput Sandy Liang, Alaïa i Dear Frances, koji su kreirali svoje vlastite verzije ovog specifičnog modnog komada.

 | Autor: Instagram @lookie_atelier Instagram @lookie_atelier Foto: Lookie Atelier

Zbog brzog porasta popularnosti, mrežaste balerinke trenutno je prilično teško pronaći u dućanima i webshopovima. Naime, dizajnerske opcije su ili potpuno rasprodane ili dostupne samo za waiting listu, a osim ako netko nije spreman potrošiti popriličnu svotu novca, rijetki su oni pristupačni modeli uz koje se može kreirati željeni look. Međutim, postoji jedan brend koji kreira upravo mrežaste balerinke i mogu se naručiti već danas!

Možda vas zanima Zaljubili smo se u cipele iz nove Aldo Barbie kolekcije. Izgledaju baš kao da smo ih posudili iz njezinog ormara Rubrika Moda Moda

Lookie Shoe Store & Atelier baziran je u Kijevu i kreira divne cipele po narudžbi

 | Autor: Foto: Instagram @lookie_atelier

Lookie Atelier je ukrajinski brend u čijem webshopu se može pronaći bogat izbor mrežastih balerinski u različitim stilovima. Lookie Atelier je mala tvrtka koja dizajnira održivu obuću izrađenu od prirodne kože, mreže i tila. Njihove mrežaste 'Mariyka' balerinke, bademastog oblika, vrlo su popularne i brojni modni urednici nazvali su ih must-have komadom. Balerinke su dostupne u veličinama od 34 do 42. Izrađene su od mekanih, prirodnih materijala koji se prilagođavaju obliku stopala, a imaju i mekane uloške te potplate protiv klizanja.

Svi oni koji su oduševljeni ovih trendom mrežastih balerinski, trebaju brzo reagirati i naručiti svoj par čim prije - u suprotnom bi se mogle rasprodati i ovdje. Na linku se može naći cijela ponuda brenda Lookie Atelier, a u nastavku donosimo neke od najljepših modela ih njihovog webshopa:

Mariyka Black Mesh Ballerinas

 | Autor: Lookie Atelier Lookie Atelier Foto: Lookie Atelier

Blue Leather 'Vesna' Ballet Flats

 | Autor: Foto: Lookie Atelier

Polina Black Mesh Ballerinas

 | Autor: Foto: Lookie Atelier

Možda vas zanima U moru bijelih kombinacija, našu je pažnju ukrala Splićanka u šarmantnom crnom damskom izdanju Rubrika Moda Moda

Mariyka Yellow Mesh Ballerinas

 | Autor: Foto: Lookie Atelier

Mariyka Crystals Mesh Ballerinas

 | Autor: Foto: Lookie Atelier

Photo: Lookie Atelier

Komentari 0