Moda

Možeš li vjerovati kakve čizme stižu u H&M uskoro?

Moramo priznati, oduševljene smo! Ove čizme smo vidjeli na Instagram profilu H&M Showrooma, i saznali smo da dolaze za tri tjedna u trgovine!

Čini se kako trend srebrnih čizmica ne jenjava, a sada nam je to potvrdio i H&M. Naime, u novoj kolekciji slavni švedski high street brand ima jedne fantastične metalizirane čizme u kojima sigrno nećeš proći neprimijećeno. Po sasvim pristupačnoj cijeni od 499 kuna ove čizme su sasvim sigurno hit koji ćemo vidjeti na domaćim cool djevojkama. Već smo prošle sezone u nekim high street trgovinama vidjeli  jako metalizirane polučizmice s jakim špicem, a ove jeseni dobivamo još više sjaja! Ove čizme imaju malo šire sare ispod koljena, i mogu se sjajno kombinirati.

 | Autor: Instagram @lanareports Instagram @lanareports

Ova cool odjeća odlično će izgledati i u prijelaznom razdoblju. Naime, dobro će izgledati u kombinaciji s jednostavnom malom crnom haljinom ravnog kroja. Takvom outfitu najbolji su dodatak osunčane noge, ali i decentan nakit. Malo hrabrije će ovu cool obuću moći kombinirati i s recimo, cvjetnom haljinom neke tamne podloge. Time bi se mogao dobiti onaj dark izgled koji vole i dizajneri. Dakle, tri tjedna će brzo proći!

Photo: Instagram @lanareports

Komentari 0