Moda

Možda je potpuno nepraktična, ali minijaturnoj hit torbici ne mogu odoljeti ni slavne Hrvatice

  • Kao i brojne strane zvijezde i naše poznate dame oduševljene su hit torbicom sezone
  • Riječ je o minijaturnoj torbici brenda Jacquemus čija se cijena kreće od 2 900 kuna pa na više
  • Posljednjih dana mogli smo vidjeti kako su se za nju odlučile Jelena Rozga i Sonja Kovač

Da su prošle, ali i ove sezone hit toliko minijaturne torbice da u njih gotovo ništa ne stane već smo imali prilike vidjeti. Taj trend su proslavile strane zvijezde poput Kim Kardashian, Kylie Jenner, Beyonce i mnogih drugih, a sad se polako, ali sigurno seli i na naše područje. Ovih dana smo mogli vidjeti kako su se upravo za mini model torbice odlučila Sonja Kovač i Jelena Rozga, a obje su odabrale brend Jacquemus. Naime, upravo je taj mini model torbice proslavio brend iza kojeg stoji 29-godišnji francuski dizajner Simon Porte Jacquemus

Možda vas zanima Ludi smo za torbicama: A koja je bila najpopularnija one godine kad si rođena? Rubrika Moda Moda

Prošlog tjedna na Sarajevo film festivalu, Jelena Rozga prošetala je crvenim tepihom držeći u ruci crnu mini torbicu. Kombinirala ju je uz kombinezon splitskog brenda Arileo te crne sandale. Ipak, najviše pažnje je dobila torbica, a cijena ovog klasičnog modela je 418 eura, odnosno 3 093 kuna. Uz torbicu dolazi i remen kako bi se mogla nositi i preko ramena. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Možda vas zanima Tri modna dodatka koja će u trenu oplemeniti i najjednostavniju modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Još jedna hrvatska trendseterica i influencerica, Sonja Kovač izabrala je upravo ovu torbicu. Za putovanje u Barcelonu odlučila se za smaragdno zeleni, lakirani model uzorka krokodilske kože. Cijena ovog modela je 395 eura, odnosno 2 923 kune. Sonja je torbicu kombinirala uz jednostavnu bijelu haljinu na bretele te gumicu za kosu u nijansi sličnoj kao i torbica. 

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Inače, obje torbice koje smo pronašli na stranici online dućana MyTheresa, trenutno su rasprodane. Iako im je cijena paprena, moramo priznati kako se ne bismo bunili da se jedna nađe u našem ormaru. A koji model se tebi više sviđa?

Photo: miss7/Instagram

Komentari 0