Moda
Kendall Jenner

Motoristička kožna jakna izdvaja se među trendovima za 2023., a Kendall Jenner već ju nosi

  • Iako smo tek na početku 2023., neki od modnih trendova već se izdvajaju kao hit
  • Od modnih dodataka do ključnih odjevnih predmeta it djevojke već nose trendove koje i jedva čekamo isprobati
  • Među njima izdvaja se i biker ili motoristička jakna, a Kendall Jenner savršeno ju je uklopila u dnevni outfit

Modne trendove koji bi mogli zavladati 2023. već smo otprilike mogli predvidjeti po modnim kolekcijama za proljeće/ljeto u kojima su se svakako istaknuli kožni komadi, kožne suknje i hlače, a posebno kožne jakne.

Pull&Bear motocross jakna | Autor: Pull&Bear Pull&Bear Pull&Bear biker jakna

Točnije, specifičan model kožne jakne, u motorističkom stilu. Masha Popova, Ancuta Sarca i Courrèges samo su neki od brendova koji su predstavili vlastite verzije odjevnih komada od kože, koji će ove godine, s maksi suknjama u stilu 90-ih, oversize komadima od trapera te cargo hlačama biti jedan od vodećih trendova. 

biker jakna | Autor: Pull&Bear/Ralph Lauren Pull&Bear/Ralph Lauren Pull&Bear, racing bomber jakna, (sad 29,99 eur); Polo Ralph Lauren, racing jakna s logom, (sad 316.43 eur); Pull&Bear, racing jakna, (sad 29,99 eur)

Totême jakna Možda vas zanima Totême jakna sa šalom koju influencerice obožavaju sad postoji u dvije nove boje! Rubrika Moda Moda

biker jakna | Autor: Pull&Bear/Karen Millen Pull&Bear/Karen Millen Pull&Bear, biker jakna od umjetne kože, (sad 29,99 eur); Pull&Bear, racing jakna, (sad 29,99 eur); Karen Millen, biker jakna, (sad 158,67 eur)

Kožna jakna klasik je koji vrijedi imati u ormaru te je odličan komad za podizanje i najjednostavnije kombinacije traperica i bijele majice, a model u motorističkom stilu uklopit će se i u outfit s kombinezonom ili ženstvenom haljinom s naborima.

Kendall Jenner | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kendall Jenner

Kendall Jenner već je isprobala ovaj trend prije nekoliko dana kad je u Los Angelesu prošetala u outfitu čijem je središtu bila upravo motoristička jakna. Crna kožna jakna s bijelim i žutim detaljima na rukavima i prednjem dijelu vintage je Bates Rave model, a Kendall ju je kombinirala s bijelom običnom majicom, Khaite trapericama ravnih nogavica te The Row crnim kožnim čizmama.

Sličnu, ali u oversize verziji nosi i Hailey Bieber...

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Tijekom 90-ih i 2000-ih ovaj motoristička jakna bila je omiljeni model slavnih supermodela poput Naomi Campbell, Kate Moss i Cindy Crawford, koje su ju sve nosile u svojim outfitima izvan modne piste, a čini se da se ovaj trend u 2023. vraća u velikom stilu.

Reserved prošivene jakne Možda vas zanima Prošivene jakne iz Reserveda sad su na velikom sniženju, izabrali smo najljepše Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0