Moda
kardigan na kopčanje

Ovaj kardigan od kašmira fashionistice obožavaju već godinama, pronašle smo još 12 sličnih modela

  • Pleteni džemperi, puloveri i kardigani jedan su od omiljenih odjevnih komada u jesenskoj i zimskoj sezoni
  • Topli i stylish, uz njih svaki naš outfit izgleda dotjerano i sofisticirano
  • Model kardigana na kopčanje brenda Khaite modne insajderice nose iz sezone u sezonu, a mi smo pronašle i slične verzije njihovih modela po pristupačnijim cijenama

Modne trendseterice i fashionistice već godinama ne skidaju kardigan brenda Khaite s trona omiljenog odjevnog komada za jesen i zimu. Još 2019. proslavila ga je glumica Katie Holmes, koja se na ulicama New Yorka pojavila u kompletu pletenog topa i kardigana u tamnosivoj boji te stavila modele ovog njujorškog brenda na svačiji modni radar. 

kardigan na kopčanje | Autor: Instagram @aida.bdji Instagram @aida.bdji

Bridget Johnes Možda vas zanima Ružni božićni džemperi najbolja su najava blagdana! Evo kakve nudi Primark Rubrika Moda Moda

kardigan na kopčanje | Autor: Instagram @theindiaedit Instagram @theindiaedit

Osim udobnog kardigana na kopčanje, još se jedan model posebno ističe među Khaite dizajnima, a to je džemper sa srcolikim izrezom, koji voli nositi i Rosie Huntington-Whiteley, ali i mnoge druge modne influencerice.

kardigan na kopčanje | Autor: Instagram @lucywilliams02 Instagram @lucywilliams02

Meki kardigan od kašmira jednostavne je, opuštenije siluete s tri gumba i dva džepa s prednje strane, što ga čini idealnim za svakodnevne prilike, ali i za uklapanje u elegantnije kombinacije s primjerice svečanim hlačama, satenskim midi suknjama ili haljinama. 

kardigan na kopčanje | Autor: net-a-porter/Farfetch net-a-porter/Farfetch Khaite, Lucy kardigan od kašmira, (12922,13 kn); Khaite, Scarlet kardigan od kašmira, (12747,51 kn); Khaite, Scarlet kardigan od kašmira, (11699,77 kn)

Bezvremenski i chic dizajn ovog kardigana već mu nekoliko sezona osigurava mjesto u jesenskoj i zimskoj garderobi svih ljubiteljica mode i luksuznog pletiva, a iako je pozamašna investicija, mnogi tvrde kako doista vrijedi i zbog kvalitetnog mongolskog kašmira koji se koristi pri izradi. 

kardigan na kopčanje | Autor: Instagram @aida.bdji Instagram @aida.bdji

Neutralne nijanse i klasičan dizajn ovih kardigana obećavaju nošenje ovih modela i u mnogim modnim sezonama pred nama. 

Naravno, na modnom tržištu uvijek postoje i pristupačnije, slične varijante koje donosimo u nastavku!

kardigan na kopčanje | Autor: COS/Mango COS/Mango COS, kardigan od mješavine vune opuštenog kroja, (746,92 kn); Mango, oversize pleteni kardigan, (199,90 kn); Mango, kardigan od debelog pletiva, (299,90 kn) kardigan na kopčanje | Autor: COS/H&M COS/H&M COS, kardigan od kašmira, (1207,14 kn); H&M, kardigan od finog pletiva, (226,26 kn); H&M, rebrasto pleteni kardigan, (196,09 kn) kardigan na kopčanje | Autor: Zara Zara pleteni kardigan cropped s rebrastim porubima, (199,90 kn); pleteni kardigan s V-izrezom, (219,90 kn); pleteni kardigan soft, (219,90 kn)

pulover s pletenicama Možda vas zanima Puloveri s pletenicama najljepši su pleteni komadi garderobe za hladno vrijeme Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @vinccioslo

Komentari 0