Moda

Monika Kravić je baš zablistala na sinoćnjoj reviji Aleksandre Dojčinović, slažeš li se?

  • Dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je održala modnu reviju
  • Kao i uvijek, brojni poznati su nazočili predstavljanju Lei Lou kolekcije 
  • Monika Kravić je odabrala crvenu haljinu i bež salonke - i jako joj pristaje

Na sinoćnjoj modnoj reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović, održanoj u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, pojavile su se brojne poznate Hrvatice. Sve dame su zablistale, no nama je posebno za oko zapela radijska voditeljica Monika Kravić (37). Lijepu Moniku nemamo često prilike viđati na javnim događanjima, ali svaki put kad se pojavi zablista. Tako je bilo i ovaj put. 

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Za sinoćnju reviju, Monika je odabrala haljinu iz najnovije Aleksandrine kolekcije pod nazivom Corin. Kratka crvena haljina s crvenim, sjajnim resicama i prozirnim rukavima na Moniki je izgledala savršeno. Inače, cijena haljine je 4 999 kuna.

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Haljina je efektna sama za sebe pa nije bilo potrebe za modnim dodacima, a Monika se time vodila i pri odabiru obuće. Jednostavne bež salonke savršeno su zaokružile cijeli stajling. Svoju prepoznatljivu kovrčavu kosu ovog puta je izravnala te se odlučila za zalizanu kosu te je na usne stavila ruž u boji haljine. Moramo priznati kako je nas oduševila cjelokupnim lookom te joj dajemo čistu peticu!

Photo: Matija Habljak/Pixsell

Komentari 0