Moda 19. svibnja 2014.

Monica Bellucci izazovna i u zatvorenoj haljini

Gulliver Image/Getty Images.

Talijanska glumica Monica Bellucci sudjelovala je u nedjelju 18. svibnja na press konferenciji u Cannesu. Za tu prigodu odabrala je, očekivano, kreaciju modnog dvojca Dolce&Gabanna u crvenoj boji s crnim točkicama.

Jednostavna midi haljina zatvorenog dekoltea i dugih rukava strogo prati liniju tijela te se od bokova nastavlja u blagi peplum.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Crvena boja dominira kreacijom, a dozu razigranosti unose crvene točkice koje se protežu cijelom haljinom i peplum na donjem dijelu. Iako vrlo jednostavna, haljina je naglasila obline po kojima je Monica poznata. Glumica je uz haljinu kombinirala jednostavne crne salonke s potpisom Christiana Louboutina, a od nakita je birala jedino decentne zlatne naušnice.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Make up je bio vrlo jednostavan uz zemljane nijanse. Oči su istaknute kombinacijom sedefastog sjenila u zlatnoj boji i umjetnih trepavica, dok su obrazi blago konturirani. Čitav styling zaokružen je nude ružem na usnama i raspuštenom kosom s razdjeljkom na sredini. Cijeli look je bio primjeren jutarnjem događaju, a Monica je još jednom pokazala kako s godinama izgleda sve bolje.

Komentari 0