Moda

Mokasinke idu uz sve, a Borovo ima odličan model s uzorkom. Znaš kojim...

  • Leopard uzorak ne posustaje, dapače, popularnost mu sve više raste i sve manje ima veze s estetikom mafijaških supruga
  • Točkasti leopard ušao je u sve pore mode, nosi se na trapericama, ravnim cipelama, sakoima... na nekad sasvim neočekivanim komadima i u neočekivanim prilikama. Za odlazak na posao, na primjer.
  • Baš su nam se svidjele leopardaste mokasinke iz Borova. Već ih zamišljamo na poslovno odijelo... Za početak

Leopard uzorak ne mora se nositi u upadljivim kombinacijama u stilu mafijaških supruga. Jest da se preko leđa odnosno stila tih gospođa natapirane frizure, raskošnih bundi i zlatnog nakita ove godine ponovno ušuljao u modu, ali sada kad smo ga zavoljeli, njegova je primjena postala mnogo raznovrsnija. Daleko od dama s puno novca, a često previše želje da to pokažu.

Dakle, leopard uzorak ove je jesenske sezone, na primjer, vrlo čest na trapericama (što nikako nije mob wife estetika), nosi se i na satenskim suknjama, balerinkama koje su vrlo daleko od vrtoglavih potpetica na kojima je nekad blistao.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara; Cipele leopard uzorka

Leopard uzorak na odjeći i obući nude i svi high street brendovi, od Zare i Manga preko Massima Duttija do high end brendova i doista ima fantastičnih komada s printom posuđenim od elegantne divlje mačke. Dapače, leopard uzorak je dobio i novu ulogu u svakodnevnim kombinacijama. To nije isticanje niti statusa niti napadnog ukusa, sad je postao začin vrlo klasičnim, čak i strogim kombinacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JB Martin (@jbmartinparis)

Na primjer, par cipela s leopard uzorkom odlično će razigrati all black look ili pak razbiti "dosadu" jednog poslovnog sivog odijela. Baš zato s pljeskom pozdravljamo ovaj model mokasinki iz Borova. Naravno, leopard uzorka. Borovo kožna ženska mokasina My Ballerinas dolazi s popularnim leopard uzorkom. 

 | Autor: Borovo Borovo

Izrađena je ručno od prirodnih materijala kao što je prava koža, namijenjena je za suho vrijeme i proizvedena u Hrvatskoj. Cijena Borovo mokasinki je 59,95 eura.

Photo: Borovo

Komentari 0