Moda
Bluza iz H&M-a

Ova bluza iz H&M-a spaja dva velika jesenska modna trenda, a košta manje od 30 eura

  • Premda ljeto ne posustaje, već polako razmišljamo što ćemo nositi u jesen te u prijelaznom razdoblju
  • Uz ovu bluzu iz H&M-a zagarantirano ćeš prijelazno razdoblje prebroditi na trendi način 
  • Osim što spaja dva najveća jesenska trenda, cijena ove bluze je sasvim OK

Noći postaju sve duže, temperature se spuštaju ujutro i navečer, a lišće polako gubi svoj bujni zeleni ton. Jesen je pred vratima. Za sve kojima će nedostajati ljeto, imamo malu utjehu: jesen znači i pustiti dašak svježine u svoj ormar i napraviti mjesta za prekrasne jesenske stilove. A što nam ne smije nedostajati? Bluza! U ranu jesen je bluza savršen komad odjeće za izbjegavanje hladnoće, ali ili znojenja - ako temperature budu ljetne oko podneva. Ova bluza iz H&M-a spaja dva aktualna modna trenda, a cijena joj iznosi vrlo pristupačnih 24,99 eura.

Bluza iz H&M-a doista je posebna

Ova bluza iz H&M-a elegantna je i razigrana u isto vrijeme, ali i prilično ležerna, zahvaljujući životinjskom uzorku. Ovaj model definitivno nije 'obična' bluza. Karakterizira ju nekoliko posebnih detalja - puf rukavi, samostojeći ovratnik te velika mašna koja joj daje dodatni volumen. Izgleda superkvalitetno i definitivno zaslužuje mjesto na popisu za kupovinu.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bluzam cijena: 24,99 eura

Možda vas zanima I Meghan Markle kupuje u Mangu: bijela bluza (koja za divno čudo još nije rasprodana) savršen je capsule komad Rubrika Moda Moda

H&M bluza spaja ova dva velika modna trenda

Koja dva velika modna trenda stoje iza ove H&M bluze? S jedne strane imamo životinjski print. Prošle je godine ponovno zauzeo svoje mjesto u svijetu mode i nastavit će biti trendi i u jesen ove godine. Najpopularniji je i dalje leopard print, a nalazi se posvuda, od hlača i topova pa sve do haljina, a možemo ga pronaći čak i na cipelama i torbama. Moramo priznati da, na ovoj bluzi, izgleda doista elegantno.

A drugi modni trend? Boho! Da, ne vraća se samo stil 2000-ih, nego i 70-ih. Kome na tome posebno moramo zahvaliti? Chemeni Kamali s novom kolekcijom jesen/zima za Chloé, koja nas boho lookovima definitivno vraća u prošlost. U kombinaciji s uzorkom leoparda, bluza stila 70-ih sada dobiva moderan štih - definitivno smo obožavatelji ovog crossovera.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M, bluza, cijena: 24,99 eura

Ovo je najbolji način za stiliziranje H&M bluze

Mašna, puf rukavi i divlji uzorak – H&M bluza definitivno će privlačiti poglede. Zato ti za stiliziranje uspješnog outfita ne treba puno. Naprotiv, ostatak stylinga treba učiniti jednostavnim. Traperice, tenisice i trendi jesenski outfit je tu! Ako želiš nešto malo elegantnije, naravno, možeš odabrati i crnu suknju i čizme. U oba slučaja trebamo vješto koristiti svoje omiljene osnove i ne smijemo konkurirati leopard uzorku.

Možda vas zanima Uskoro ćemo nositi duge rukave, ali pravilo otkrivenog ramena ostaje: ovo su najljepše asimetrične bluze za jesen Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0