Moda

Modni vodič za proljetne trendove: Saznaj što je 'in' ove sezone i pronađi inspiraciju za svoje stajlinge

  • Proljeće je i službeno počelo, a za nas to znači više posvećenosti istraživanju proljetnih trendova. Sukladno svemu dosad viđenom na proteklim tjednima mode, napravili smo iscrpan modni izvještaj te smo za naše čitateljice izvukli sve modne natuknice koje vrijedi naučiti kako bi u novu sezonu zagazile potpuno spremne 
  • U suradnji s popularnom modnom online trgovinom Zalando pomoći ćemo ti, ne samo približiti aktualne trendove, već i inspirirati te kako te iste trendove uklopiti u garderobu i svakodnevne stajlinge.
  • U narednim danima pomno prouči najnovije modne trendove koje nam sugeriraju modni znalci i budi među prvima koji će saznati što je 'in', a što 'out' za sezonu proljeće/ljeto 2023. Originalni traper komadi, drapirane haljine i crvene cipelice samo su neki od trendova u najavi, ali polako... nećemo ti sve otkriti odjednom

Jedva smo dočekali tople dane i višesatno ispijanje kave na suncu, no prva stvar na koju pomislimo na spomen proljeća, odmah poslije uživancije na suncu je - 'Što odjenuti?'. Većina ovih dana zimsku garderobu polako posprema u kutije, kako bi napravila mjesta za proljetnu odjeću i obuću, a u tom procesu mnogi od nas shvate kako je vrijeme za obnavljanje garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zalando (@zalando)

U koje odjevne komade investirati? Što se nosi ove sezone? Kako kupiti trendi komade, a pritom ne potrošiti brdo novca? Kako te iste komade uklopiti u stajlinge? Ova pitanja često prolaze kroz glavu svima koji planiraju sezonsko obnavljanje garderobe. Upravo zato smo u suradnji s modnom online trgovinom Zalando odlučili pokrenuti specijal Proljetni trendovi i pomoći ti odgovoriti na sva ova pitanja.

U narednim danima moći ćeš saznati sve o proljetnim trendovima koji će uskoro zaludjeti trendseterice, ali i crpiti inspiraciju za svoje proljetne stajlinge iz naših modnih izloga. U našem velikom modnom vodiču za proljeće/ljeto 2023. očekuje te detaljan pregled najvećih ovosezonskih trendova koje ćemo secirati do detalja i dati ti ideje kako ih iskombinirati za razne prigode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zalando (@zalando)

Sve što ti zasad možemo otkriti je da te ovog proljeća očekuje pregršt uzbudljivih trendova koje smo još prošle godine imali priliku vidjeti na tjednima mode, a jedan od njih je i traper zanimljivog izgleda. Ukoliko te zanima što se nosi ove sezone i kako isfurati trendi komade na više načina, na tebi je samo da čitaš miss7 i korak po korak otkrivaš modne poslastice za sezonu proljeće/ljeto 2023.

Photo: Instagram @zalando

Komentari 0