Moda

Modni dvoboj! Kojoj voditeljici bolje stoji kombinezon?

Za sve koji ne vole suknje ili haljine, kombinezon je idealna zamjena i odličan izbor za neki event u kojem trebaš posebno zablistati. Zato nije čudo da su na HRT-ovom eventu čak dvije voditeljice odabrale upravo kombinezon

Haljine znaju biti pomalo "preobične", suknje treba promišljeno birati i kombinirati, dok su kombinezoni doista - vječni! Iako smo pomislile kako se zbog smanjene ponude kombinezona u domaćim high street trgovinama ovaj trend polako povlači, ugodno su nas iznenadile HRT-ove voditeljice Jelena Glišić i Uršula Tolj. Naime, na predstavljanju nove jesenske sheme, lijepe voditeljice su se doista izdvojile izgledom.

Obje su imale jednostavne kombinezone - skupljene u struku remenom ili pojasom i nogavica koje se blago sužavaju, te su nosile minimalističke sandale. Svoj crveni kombinezon bez rukava i s volanima na prsima Uršula Tolj je uparila s puderastim lakiranim sandalama s detaljima cirkona, te pripadajući remen. Ruž je naravno, bio crveni.

 | Autor: Zarko Basic/PD/PIXSELL Zarko Basic/PD/PIXSELL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulla Tolj (@ursulatolj) on

Možda vas zanima TV voditeljica ima fantastične hlače, evo gdje ih možeš naći Rubrika Moda Moda

Jelena Glišić je bijeli kombinezon spuštenih ramena kombinirala s metalik srebrnim sandalama, dok su i make up i frizura bili usklađeni. Ravna kosa i naglašene oči bile su odličan odabir za bivšu voditeljicu Lota.

 | Autor: Zarko Basic/PD/PIXSELL Zarko Basic/PD/PIXSELL  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Photo: INSTAGRAM/PIXSELL

Komentari 0