Moda

Ovih 5 modnih dodataka će obilježiti sezonu!

  • Detalji uistinu čine razliku, a u modnom svijetu ova izreka prvenstveno se odnosi na dodatke koji su u stanju i najjednostavniji stajling podići na novu razinu
  • Moć dodataka neupitna je jer će efektan nakit svakodnevnu kombinaciju hlača i majice učiniti otmjenom, a pogođene cipele i torbica imaju moć i posve ležernu haljinu pretvoriti u glamurozan modni odabir za najsvečanije prigode
  • Nekoliko modnih dodataka prometnulo se u vruće trendove, a ovih 5 trenutačno slove za najpoželjnije!

Uspjeli smo - ljeto je tu! Opuštanje na plaži uz zvuk cvrčaka i valova, kupanje i ispijanje koktela trenutno su nam na popisu prioriteta, no to ne znači da smo zaboravili provjeriti što se nosi ovog ljeta. Umjesto da trošiš velike svote novca na promjenu garderobe, predlažemo ti da budeš mudra te da uz manje preinake svoje odjevne kombinacije učiniš zanimljivima i trendi. Najbolji način da to učiniš je pomoću modnih dodataka.

Što još ima moć podići klasičnu kombinaciju traperica i majice poput komada nakita ili se može pohvaliti sposobnošću da haljinu prilagodi svakoj prilici, kao što to polazi za rukom cipelama? Modni dodaci 'otključavaju' veći potencijal odjeće na način na koji sami odjevni komadi to jednostavno ne mogu učiniti, što ih samim time čini čarobnima.

Kada bismo doznali aktualne trendove u svijetu modnih dodataka, dovoljno je baciti pogled na dizajnerske kolekcije i stajlinge poznatih ljubiteljica mode. Ove sezone sve se vrti oko estetike koja propagira maksimalizam u punom smislu – a modni dodaci ovog trenutka to apsolutno odražavaju.

Bucket šeširi

Ovaj moderan dodatak kombinira vintage šarm s daškom boho estetike. Bilo s potpisom talijanske Prade, Fendija ili Guccija, s buvljaka ili ručno izrađen – ove godine ultimativni dodatak za sunčane dane je heklani bucket šešir. U jarkim bojama, heklane bucket kape slove za it komad sezone, pa ne čudi da je potražnja za njima sve veća, o čemu svjedoči predstavništvo modne platforme Stylight. Prema njihovom istraživanju, potražnja za heklanim verzijama bucket kapa sada je 13 puta veća u odnosu na prošlu godinu.

 | Autor: Argentum nakit uvijek je dobra ideja kako začiniti ljetni stajling

Boho remenje

Moda s početka 2000-ih, čini se, opet proživljava svoj trenutak. Najnoviji na dugom popisu oživljenih trendova je boho remenje - od nanizanih medaljona do delikatnih lančića oko struka. Začinit će svaki stajling, samo ne očekuj da će ti pridržavati traperice, jer imaju isključivo dekorativnu ulogu.

Tote torbe s funky printom

Nakon duge vladavine minijaturnih torbi, u modu se ponovno vraćaju velike torbe, a tote modeli prednjače. Pouzdana i praktična tote torba mnogima je omiljeni odabir jer u nju mogu potrpati sve što im je potrebno, a umjesto jednobojnih modela u neutralnim tonovima, ovo ljeto krase ih upečatljive nijanse i lijepi uzorci. Candy prugice postale su jedan od najpopularnijih odabira, podižući pritom svaki outfit na novu razinu.

 | Autor: Modni dodaci mogu začiniti i najjednostavniju kombinaciju i često su odraz osobnog stila i autentičnosti.

Chunky sandale

Jedan u nizu povratničkih trendova iz 2000-ih koji već neko vrijeme dominira aktualnom modnom scenom su chunky sandale, odnosno sandale s debelim potplatom. Pratiš li događanja na modnoj sceni, sigurno si primijetila da su trendseterice 'izgubile glavu' za chunky japankama s potpisom razvikanih dizajnerskih brendova. Na našu sreću, high street trgovine su prepune pristupačnih i jednako privlačnih modela.

Nakit koji plijeni pažnju

Nakit od pamtivijeka slovi za modni dodatak s najvećom moći transformacije stajlinga te ga doživljavamo kao 'točku na i' svake odjevne kombinacije. Ove sezone ističe se nekoliko trendova kada je nakit u pitanju, a među njima je nezaobilazan nakit s biserima. Moderne i kul inačice ogrlica, naušnica i narukvica s dodatkom bisera posljednjih mjeseci slove za vrući trend na modnoj sceni, a njihova vladavina nastavit će se i u ljetnim mjesecima pred nama. Ako nisi ljubiteljica bisera, u Argentumu ćeš pronaći pregršt jednako elegantnog nakita s decentim detaljima, kao što su primjerice ogrlice i narukvice s detaljem srca ili geometrijskih oblika, isprepleteno prstenje, itd.

 | Autor: U Argentumu potraži prekrasan nakit s biserima, sa ili bez pozlate, po pristupačnim cijenama.

Drugi, ali ne i manje važan trend sezone je srebrni nakit. Metalni komadi srebrnog sjaja od početka godine prometnuli su se u najtraženije pa ne čudi to što je jedan od najomiljenijih dodataka postao srebrni nakit. Također je popularan nakit s prigodnim morskim motivima poput školjkica, zvjezdica i sidra koji je idealan za nošenje na ljetovanju, baš kao i nakit sa svjetlucavim cirkonima koji je sam po sebi statement komad. Najnovija Argentum kolekcija za ljeto krije pregršt spomenutih trendi komada naušnica, ogrlica, narukvica, prstena i privjesaka koji će se odlično uklopiti u svačiji stil i u trenu začiniti stajling. Posebno nam se dopada to što je ovaj nakit moguće međusobno kombinirati i tako nadograđivati stajling, bez da u konačnici izgleda prenatrpano.

 | Autor: Otkrij novi dizajn naušnica, ogrlica, narukvica, prstena i privjesaka u Argentumu i prva prošetaj svjetlucave trendove.

Novu Argentum kolekciju nakita pogledaj na web shopu ili u poslovnici

I zapamti - sve što imaš nosi s osmijehom!

Aktualne popuste pogledaj na Argentum web stranici, a više o posebnoj akciji na zlatni nakit saznaj u blog postu.

Photo: Pexels

Komentari 0