Moda

Modne vijesti: Ovo je veliki trend sunčanih naočala za ljeto 2022. godine

  • Ljeti su sunčane naočale neizostavan modni dodatak i osobito su omiljene među modno osviještenim ženama
  • Prošle godine su glavni hit bile retro sunčane naočale, a ove godine će novi trend obilježiti ljetne mjesece
  • Otkrit ćemo ti koji je model sunčanih naočala globalno popularan 2022. godine

Tražiš nove sunčane naočale? Onda možeš biti jako sretna jer ove godine je izbor doista golem. Naime, nekoliko modela je na vrhu ljestvice popularnosti i otežava odluku. Velik su trend, primjerice, sunčane naočale s ovalnim staklima, a apsolutno su in sunčane naočale u smeđim nijansama ili bez okvira. Ali, kad je riječ o ljetnim mjesecima, jedan je model izuzetno jako tražen, a modno osviještene žene ih sve češće traže i biraju sa svojom odjećom. To su XXL sunčane naočale s pravokutnim staklima.

Evo zašto su ove sunčane naočale tako popularne

Veliki okviri, velika stakla: ove godine posebne XXL sunčane naočale jasno se izdvajaju od inače prilično uskih modela i, zahvaljujući svojoj veličini i kutnom rezu, za tren će privlačiti poglede na svaku nositeljicu. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Primjeri: Christian Dior; Ghetaldus optika (1.600,00 kn), Aldo (140,00 kn), Fendi; Ghetaldus optika (2.142,00 kn)

Koje sunčane naočale odgovaraju tvom obliku lica i koje slavne osobe ih još nose

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ove trendovske sunčane naočale dostupne su u širokom rasponu dizajna. Na primjer, možeš odabrati klasične naočale s crnim okvirom i zatamnjenim staklima. Ali, modeli bez okvira sa svijetlim staklima također su idealni u toplim mjesecima. Jednostavno odaberi kombinaciju okvira i leća koja ti se najviše sviđa!

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Primjeri: Reserved (119,90 kn), Bolon;Ghetaldus optika (980,90 kn), Mango (129,90 kn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Karl (@milena.karl)

Još jedna prednost XXL sunčanih naočala je to što ne samo da izgledaju elegantno, nego i dobro pokrivaju područje oko očiju u ljetnim mjesecima i štite oči od UV zraka. Važno: obavezno nosi modele na kojima su stakla označena s „UV400“ ili „100 posto UV zaštita“.

Možda vas zanima Sunčane naočale su proljetni 'must have', a novi modeli ova 4 brenda će te oduševiti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@katjamieson_

Komentari 0