Life&style

Sunčane naočale su proljetni 'must have', a novi modeli ova 4 brenda će te oduševiti

  • Osim što štite oči, sunčane naočale savršen su dodatak koji će podići svaku modnu kombinaciju
  • Talijanski prepoznatljiv brend De Rigo Vision donosi nam nove vrhunske linije prestižnih imena: Police, Furla, Philipp Plein i Yalea za nadolazeću sezonu
  • Ako si u potrazi za pravim parom naočala, u ponudi su upečatljivi oblici okvira poput mačkastog, četvrtastog i klasičnih avijatorica s kojima ne možeš pogriješiti

Modni dodaci uvijek upotpune svaki outfit, a s dolaskom proljeća i sunčanijih dana u fokusu nisu samo dizajnerska torbica ili cipele već i sunčane naočale, možda pristupačniji, ali jednako impresivan asesoar. Renomirana talijanska tvrtka De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala predstavila je nove vrhunske linije prestižnih modnih brendova.

Lakoća metala i ženstvenost oversize zaobljenih linija, u kombinaciji sa sjajnim detaljima i nježnim bojama, elementi su koji sve modele ove kolekcije čine posebno atraktivnima.

Sunčane naočale za nju i njega

Valentinovo je iza nas, ali mjesec ljubavi i dalje traje stoga nije kasno da lijepim poklonom iznenadiš svoju bolju polovicu. Ili sebe! Ovo je prilika da se počastiš efektnim sunčanim naočalama i spremna dočekaš sunce. Dojmljiva i vrhunska elegancija Yalea modela ističe minimalističke stilove koji odišu pravim romantizmom. Vintage dizajn interpretiran je na posve drugačiji način uz dodatak geometrijskih uzoraka, koji i dalje dozivaju jedinstven i prepoznatljiv izgled.

 | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

S lijeva na desno: Yalea (970,00 kn), Yalea (1.195,00 kn), Yalea (1.120,00 kn)

Sunčani dani su pred nama te je pravo vrijeme da se poigraš bojama i uzrocima. Ove sezone prevladavaju ljubičasta, roza i smeđa, ali i klasični tigrasti uzorak. U ponudi su i upečatljivi oblici okvira poput mačkastog, četvrtastog te klasičnih avijatorica s kojima ne možeš pogriješiti. FURLA u ovoj kolekciji dolazi u svijetlim i sjajnim efektom pastelnih i puderastih tonova.

 | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

S lijeva na desno: Police (1.045,00 kn), Furla (1.120,00 kn), Police (970,00 kn)

Kolekcija također obiluje kultnim oversized modelima različitih oblika, no i klasičnim aviator modelima. De Rigo Vision donosi ti nove vrhunske linije prestižnih modnih brendova Police, Furla, Philipp Plein i Yalea za nadolazeću sezonu, a osim za sebe, u kolekciji možeš pronaći i naočale za svog partnera.

 | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

S lijeva na desno: Furla (1.120,00 kn), Police x Levis Hamilton (1.175,00 kn), Phillip Plein (3.000,00 kn)

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0