Moda 14. prosinca 2012.

Modna zona sumraka za Kristen Stewart

Guliver Image/Getty Images.

Zvijezda filmova "Sumrak", američka glumica Kristen Stewart često iznenađuje publiku i modne kritičare svojim pomalo nedefiniranim outfitima na crvenom tepihu. Iako je nebrojeno mnogo puta izgledala fantastično, čini se da je mlada glumica ovoga puta razočarala.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kristen Stewart pojavila se na crvenom tepihu povodom premijere novog filma On the Road. Glumica je nosila haljinu iz proljetne kolekcije kanadskog dizajnera Erdema, pretvorivši je u kraću i neukusniju verziju. Čini se da svilena suknja i top u nježno plavoj boji povezani s prozirnim materijalom koji je dodatno ukrašen narančastim i rozim detaljima, nisu bili najbolji izbor za inače zgodnu Kristen.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kreacija, koja je i inače nezgodnog kroja, Kristen je dodala višak kilograma, posebno zato jer je skraćena i omjer proporcija je promijenjen. Cijeli styling dodatno je začinila narančastim Christian Louboutin Pigalle cipelama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ono što nas je iznenadilo je odličan odabir make upa. Stavivši naglasak na plavo zelene oči, odlučila se za nježno ružičaste usne i blago istaknute jagodice. Kosu je podignula u visoki razbarušeni rep i tako ostavila dojam pravog proljetnog looka.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0