Moda

Model kaputa koji uvijek izgleda luksuzno i skupocjeno

Ovaj model kaputa upotpunit će svaku modnu kombinaciju i tvoj stajling učiniti skupocjenijim

Nekoliko je ključnih komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, a jedan od njih je i klasični elegantni kaput koji savršeno upotpunjuje baš svaki outfit. Riječ je o bezvremenskom modnom klasiku koji je s vremenom stekao status favorita u ormaru svake trendseterice. I dok s crnim kaputom zasigurno nećeš pogriješiti, nude i svijetle nijanse bež boje unijet će profinjenost i dozu elegancije u svako izdanje i tako tvoj stajling učiniti skupocjenijim. 

Dobra stvar je što se neutralni tonovi odlično uklapaju uz većinu jesenske garderobe, a možeš ih kombinirati i uz statement komade koji će podići outfit na višu razinu. Svom omiljenom nude kaputu dodaj broš, maramu ili chic remen i u trenu ćeš zablistati u nepogrešivom modnom izdanju. Ono što nas posebno veseli je i činjenica da će ovaj model kaputa biti nosiv iz sezone u sezonu pa je vrlo isplativa investicija. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Ovo su 24 najbolje jesenske jakne - i to s cijenom do 299 kuna Rubrika Moda Moda

U svojoj ponudi imaju ih prestižne modne kuće, a odlične modele pronašle smo i na policama omiljenih nam high street brendova. Zavirile smo u njihovu ponudu i izdvojile nekoliko svojih favorita. Koji je tvoj za ovu jesen?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (499,90 kn); Mango (599,00 kn); Stradivarius (379,90 kn)

Možda vas zanima Samt se vratio! Pogledaj najbolje komade koji te čekaju ove jeseni Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (599,00 kn); Zara (699,90 kn); Stradivarius (379,90 kn)

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0