Moda

Model kaputa koji će i ove sezone biti hit - Marijana Batinić ga sjajno nosi, a mi smo pronašli najljepše komade u trgovinama

  • Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u glomaznom bijelom teddy kaputu
  • Lana Jurčević je također super isfurala svoj kaputić u roza boji
  • Mi smo pronašle najljepše duge i kraće modele, ali one s ultrapopularnim životinjskim printom

Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u glomaznom bijelom teddy kaputu. U opisu slike stajalo je: "Polarni medo. A šta ću kad mi je zima". Naime, radi se o toplom i mekanom kaputu koji je već nekoliko zima omiljeni modni komad mnogih fashionistica. 

Ove kapute najčešće možeš pronaći u klasičnijim, zemljanim ili neutralnim bojama, ali i sa životinjskim uzorcima, no Lana Jurčević je odabrala prekrasan roza model:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koliko bi bilo bolje da nam svima piše na čelu što mislimo o nekom drugom - kakva bi to transparentna prijateljstva, poznanstva i poslovi bili 😂. Takva čistka bi nastala da bi svijet bio jedna predivnoća. Kaže meni moj Mićo danas: ‘Ja tako volim što ti nemaš dlake na jeziku’, jer sam nekom nervoznjaku na šalteru odgovorila šta ga je išlo, a i inače nemam taj problem 😇😊. Nisam uvijek bila takva, ali nisam ni bila baba tračara niti se bavila drugima. Ni mjerila njihov moral, ni odluke, ni ništa, uvijek sam gledala svoja posla. Možda i zato jer su se svi drugi bavili mojim i uvijek sam si zadavala obaveza i preokupacija da se nisam stigla baviti svojim, kamoli tudjim 😂. Poanta svega je - recite ljudima kojima imate šta za reć. Ne trpajte to u sebe, ne važite, to je samo smeće koje se gomila u čovjeku. Bubni i izbaci to, pa kud puklo da puklo. 🙏🏻💪🏼 Ja bi to nazvala #ekologijaduše 🙏🏻

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

A mi smo pronašle slične:

1. Kraći kaput

Ovaj model kaputa lako možeš uskladiti s različitom odjećom. Možeš ih nositi u stilu 70-ih, s haljinama midi dužine, širokim hlačama i niskim čizmama. Oko vrata kaputi su obloženi dugačkim kragnama, a često i kapuljačama, pa smo u potpunosti zaštićene od hladnoće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Bershka (450 kuna) ,Zara (500 kuna), H&M (400 kuna)

2. Kaputi sa životinjskim printom

Ove sezone teddy bear kaputi dolaze i u superpopularnim animal uzorcima. Djevojke ga vole nositi jer u njima izgledaju originalno, a što je dobro, ovaj kaput možeš prati i u perilici na nižoj temperaturi - nema toškova kemijskog čišćenja!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: H&M (700 kuna), C&A (360 kuna), Asos (500 kuna)

3. Dugi kaput

Za sve ljubiteljice slojevitog odijevanja idealno rješenje je kaput dužeg kroja. Oversized modeli inspirirani muškim ormarom bit će odličan izbor za sve minimalistice koje svoje jednostavne kombinacije rado ukrase uniseks komadima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Zara (600 kuna), Pull and Bear (700 kuna), Mango (900 kuna)

Možda vas zanima Kaputi i zimske jakne od 75 do 300 kuna? Može! Znamo i gdje! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0