Moda

Prste k sebi! Ovaj bikini nije to čuo...

Nakon prošlogodišnjeg hita, jednodijelnog kupaćeg kostima koji je parodirao muška dlakava prsa, učinilo nam se da dizajnerima ništa luđe ne može pasti na pamet. Jesmo li pogriješili?

Svi će se složiti - blogerica Rocky Barnes žena je neupitnog stila. Hrabro se poigrava bojama, uzorcima, dužinama, krojevima, i doista joj sve dobro stoji. Čak i ovaj smiješan i nimalo jeftin kupaći kostim dizajnerice Adriane Degreas. Naime, lijepa blogerica se pojavila u neobičnom izdanju za plažu. Odabrala je Degreas kupaći kostim s printom ženskih ruku preko grudi. Ne znamo koji se točno efekt ovim kostimom htio postići, osim možda... da potakne komentare?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nekome će biti šaljiv, nekome seksi, a nekome jednostavno čudan, no za razliku od "dlakavog" badića za kojeg smo se kolektivno složili da izgleda prestrašno, u slučaju ovog badića vjerujemo da će naći kupca.

Možda vas zanima Zar ovo nisu najbizarniji badići koje si ikad vidjela? Rubrika Moda Moda

Za kupnju ovog kupaćeg kostima to bi ipak trebao biti kupac dubljeg džepa, jer snižena (!) cijena ovog kupaćeg kostima je 1451 kn i trenutno je rasprodan. No, ako si baš "zagrizla" za ovaj badić, možeš se predbilježiti za listu čekanja i postati ponosna vlasnica printa ruku preko grudi. 

Inače, drugi kupaći kostimi Adriane Degreas izgledaju stvarno dobro, a nosi ih i slavna Naomi Campbell...

 

A post shared by Adriana Degreas (@adrianadegreas) on

I za kraj... evo jedan pogled na ovaj neponovljivi badić...

 

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0