Moda

Minnie Mouse štikle za 120 kuna?! Znamo gdje...

Sjećaš se super popularnih dizajnerskih sandala s Minnie mašnicom? Pronašle smo njihovu high-street verziju za 120 kuna!

OK, reći ćemo ovo jednom i samo jednom - dragi Primark, iz ovih stopa se izvoli nacrtati u Hrvatskoj! Baš kad smo pomislile da njihove neodoljive kolekcije ne mogu postati slađe, izbace ove predivne party cipele s motivom mašnice Minnie Mouse. Inače, Primark je u svom dizajnu potpuno iskopirao dizajnerske cipele s potpisom Oscara Tiyea koje koštaju više od 3.000 kuna. Ali, ne žalimo se... Jer ovu high-street verziju možemo kupiti za samo 120 kuna! 

 | Autor: farfetch.com farfetch.com Oscar Tiye, 3.000 kuna

Primark je ove sandale prvi puta predstavio prošle godine, ali Disney Minnie Mouse kolekciju odlučio je vratiti u prodaju upravo zbog ogromnog interesa svojih obožavateljica koje su razgrabile ove sandale u roku nekoliko minuta od lansiranja. Prošle godine u prodaji su bile samo zlatne sandale, a ove godine dobili smo i njihovu crnu varijantu.

 

 | Autor: Primark Primark Primark sandale, 120 kuna

Možda vas zanima Jelena Rozga u čizmama kakve možeš pronaći u Stradivariusu! Rubrika Stars Stars

Međutim, osim sandala Primark je odlučio dodati još jedan model Minnie cipela, a radi se o jednostavnim (ali super efektnim!) salonkama sa mašnicom na peti. Dolaze u crnoj i crvenoj varijanti sa šljokicama, a s obzirom da im je cijena također 120 kuna ni ne sumnjamo da će se razgrabiti jednakom brzinom... Ne preostaje nam ništa drugo nego trk do Graza gdje se nalazi najbliži Primark!

 | Autor: Primark Primark Primark cipele, 120 kuna

Photo: Primark

Komentari 0