Moda

Meghan sada stalno viđamo u jednom modnom komadu, pronašli smo slične u našim dućanima

  • U vremenu koje je provela kao aktivna članica kraljevske obitelji Meghan Markle je svojim izgledom uspješno plijenila pažnju javnosti te se prometnula u modnu ikonu
  • Posljednjih mjeseci je značajno promijenila svoj modni izričaj te je elegantne toalete zamijenila opuštenijim kombinacijama
  • Pokazalo se kako bivša glumica posebno preferira nositi košulje, a nas je to nagnalo da zavirimo u aktualnu ponudu i pronađemo komade koje bi i ona sama, očito, rado nosila

Pema procjenama modnih stručnjaka, Meghan Markle je u svojoj 22-mjesečnoj vojvodskoj karijeri nosila odjeću u vrijednosti više od 8 milijuna kuna! Naime, odjeća koju je nosila u javnim pojavljivanjima smatrala se "radnom" te je njezine izdatke putem posebnog proračuna financirao princ Charles.

Za vrijeme svog djelovanja kao aktivna članica kraljevske obitelji redovito se pojavljivala u kreacijama koje su potpisivali slavni kreatori, među kojima je preferirala dizajnerice Stellu McCartney, Victoriju Beckham i Carolinu Herreru.

Možda vas zanima Kao vojvotkinja je na odjeću potrošila više od 8 milijuna kn - ovo su najskuplje kreacije Rubrika Moda Moda

Nakon što je početkom travnja službeno prestala obnašati funkciju više članice kraljevske obitelji, Meghan je napravila i zaokret u svom odijevanju. Elegantne toalete zamijenila je ležernijim kombinacijama u kojima najčešće kombinira klasične traperice i poslovne hlače s monokromatskim bluzama.

U posljednje vrijeme putem videopoziva gostovala je na različitim simpozijima, konferencijama i televizijskim emisijama. A bez obzira sudjeluje li u raspravi o pravima žena, druži sa sinom Archiejem ili poziva američke građane da daju svoj glas na izborima, Meghan za javljanja najčešće odabire modne kombinacije čiju osnovu čini - košulja.

 | Autor:

Doduše, Meghan je košulje rado nosila kao aktivna članica kraljevske obitelji na manje formalna događanja poput teniskih mečeva i posjeta obrazovnim institucijama. Tako je jedno od njezinih najpoznatijih modnih izdanja upravo ono u kojem je zelenu košulju uparila s kožnom pencil suknjom u istoj boji.

U aktualnoj Mangovoj ponudi možeš pronaći vrlo sličnu košulju po cijeni od 250 kuna te uspješno iskopirati ovaj hvaljeni 'look'. Zavirili smo u aktualnu ponudu i izdvojile još tri modela košulja za koje vjerujemo kako bi svoje mjesto uspješno pronašle u ormaru vojvotkinje od Sussexa.

 | Autor: Profimedia/PR Profimedia/PR

Možda vas zanima Ovih pet modela visokih čizama vladaju ove modne jeseni. Je li među njima i tvoj favorit? Rubrika Moda Moda

Ove jeseni Meghan rado nosi košulje sneđih nijansi koji se protežu od nijansi bijele kave pa sve do zamamne boje čokolade. Sjajan su one odabira za kreiranje jesenskih modnih kombinacija budući da svojim koloritom izvrsno evociraju godišnje doba u kojem se nalazimo.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Orsay (219,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Massimo Dutti (449,00 kuna)

Traper košulja jedan je od onih modnih komada koji uspješno odolijeva promjenama trendova i koji zbog svoje praktičnosti rado uvrštavamo u našu garderobu. Lako ga je kombinirati s različitim modnim predmetima, a to je glavni razlog zašto se ubraja u sjajne investicije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), H&M (oko 190 kuna)

Meghan je velika obožavateljica i košulja ukrašenih vertikalnim linijama, a njihova elegantna strana uspješno će izaći na vidjelo ako ih kombiniraš uz jednobojne hlače.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Mohito (189 kuna), C&A (oko 150 kuna)

Možda vas zanima Meghan Markle pokazala unutrašnjost doma u Santa Barbari, jedan detalj svima je zapeo za oko Rubrika Life&style Life&style

Ako zavirimo u prošlost, primijetit ćemo kako Meghan ipak najradije bira jednostavne strukirane ili predimenzionirane bijele košulje bez dodatnih ukrasa. U njima smo ih mogli vidjeti na filmskom setu, malim ekranima, sportskim događajnima, kao i kraljevskim banketima.

 | Autor: Instagam Instagam

Premda su brojni njezini modni odabiri dočekani na zub, kad kada je bijela košulja u pitanju dvojbe nema, riječ je o klasiku koji se premetnuo u pravi as iz rukava. A aktualna ponuda donosi uistinu fantastične primjerke po povoljnim cijenama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri. Reserved (159,90 kuna), Mango (169,90 kuna), Mohito (149,90 kuna)

Možda vas zanima Pogledaj kako ludo savršen rukopis Meghan Markle ima! Ne možemo se nagledati Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0