Moda

Mega popularne Pumice s mašnom na peti stigle i kod nas!

Popularna i dugoočekivana kolekcija novih Pumica, koje ove sezone imaju mašnicu na peti - napokon je stigla i u Hrvatsku!

Pa da ih predstavimo: ovo su Puma Suede Bow tenisice i sigurno odmah primjećuješ jednu stvar - imaju mašnicu na peti! Puma se prije nekoliko sezona proslavila modelom Basket Heart, tenisicama čije vezice tvore veliku mašnu s prednje strane, a sada su odlučili malo začiniti stvari i prebacili mašnice na pete. 

 | Autor: shoebedo shoebedo

Pumice s mašnom definitivno su tenisice koje su obilježile prošlu godinu! Od kad su se pojavile u našim trgovinama, sve trendi curke potpuno su se zaljubile u njih. Puma nije čekala još dugo da predstavi novi model s popularno mašnicom - samo ovoga puta na peti. Ovaj detalj tako nas je ponovno oduševio, a Puma Suede Bow došle su nam kao pravo proljetno osvježenje koje želimo prošetati uz sve lepršave haljinice i suknje.

 | Autor: Puma Suede Bow Puma Suede Bow 769 kuna

 

Nove Pumice također dolaze u baršunastom obliku, a predimenzionirana mašna na peti čini ih još posebnijima nego prije! Za sada su u naše trgovine stigle u pet različitih nijansa, što nikako ne znači da će ostati na tome. Puma Suede Bow dolaze u crnoj, crvenoj, rozoj, lila i tirkiznoj boji, a odlučiti se samo za jedne čini nam se potpuno nemoguće...

 

Možda vas zanima 15 savršenih crnih haljina za svaki event u tvom kalendaru Rubrika Moda Moda

 | Autor: shoebedo shoebedo

Photo: Puma Suede Bow

Komentari 0