Moda
Nina Badrić

Među božićnim kombinacijama zvijezda jako nam se svidjela ona Nine Badrić, sa žutom haljinom i Gucci čarapama

  • Poznate Hrvatice zasjale su u svojim blagdanskim outfitima, a među njima bila je i Nina Badrić
  • Nina je ispred predivno okićenog bora pozirala u haljini brenda Love Marine u efektnoj žutoj boji
  • Mini haljinu nije kombinirala s cipelama, već parom dizajnerskih čarapa, s Guccijevim potpisom!

Domaće zvijezde i ove su se godine posebno potrudile oko svojih modnih kombinacija za Božić, a među njima posebno nam se istaknula Nina Badrić, svojom haljinom u netipičnoj nijansi za ovo doba godine. Nina je umjesto klasične crvene, tamnozelene ili bijele opcije, odabrala predivnu sunčano žutu nijansu i svima poželjela sretan Božić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Setovi knjiga o modi 'Little Guides to Style' nose H&M-ov potpis, a oduševit će sve fashioniste Rubrika Moda Moda

Haljina je dio kolekcije brenda Love Marine, a mini model spuštenih ramena, naziva Euphoria Bliss, uz ovu žutu nijansu dolazi u još čak 11 opcija boja, od vibrantne ružičaste do tamnoplave, a cijena haljine na službenoj stranici brenda je 646 eura.

Love Marine haljina | Autor: lovemarine.rs lovemarine.rs Foto: lovemarine.rs, Euphoria Bliss Mini haljina (646,00 eura)

Mini haljina ima srcoliki izrez i duge rukave s prorezima, koje krasi i dodatan našiveni dio s naborima. Nina je uz haljinu, umjesto svjetlucavih sandala ili para chic čizmica ipak kombinirala visoke bijele čarape s dizajnerskim potpisom. Čarape do koljena sa stražnje strane krasi ime brenda Gucci u zlatnoj boji!

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez jedan od najvećih trendova ove godine primijenila je u ovom blagdanskom outfitu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @badrich

Komentari 0