Moda

Maturalne haljine zbog kojih nećeš bankrotirati: pronašli smo najbolje u high street ponudi!

  • High street trgovine nude sasvim solidnu ponudu za maturalnu zabavu
  • Pronašli smo sasvim zgodne duge i midi haljine
  • Na policama se mogu pronaći prekrasni kombinezoni i odijela u kojima možeš zablistati! 

Sezona maturalnih zabava u punom je jeku i brojne djevojke za svoje haljine iz snova izdvajaju uistinu pozamašne cifre. Mnoge zapravo nisu ni svjesne da naše popularne high street trgovine kriju relativno povoljna modna rješenja za maturalne zabave. Proučili smo ponudu i pronašli opcije za sve stilove i budžete.

Ružičasto: nježno i elegantno 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango Outlet (499,90 kn), Mango Outlet (349,90 kn), Asos (oko 750 kn) Crveni tepih Oscara konačno je potvrdio da su ružičaste haljine posljednji modni hit. Ako želiš haljinu u baš toj popularnoj boji, Mango Outlet ima mnogo romantičnih modela za sve modne slatkice, a krojevi su zahvalni i pristajat će gotovo svim oblicima tijela. Za one odvažnije maturantice, na ASOS-u su dostupni nešto odvažniji modeli sa šljokicama i prorezima. U njima definitivno nećeš proći nezamjećena.

Žive boje ostavit će dojam 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango Outlet (499,90 kn), Mango Outlet (499,90 kn), ASOS (oko 550 kn) Ako ružičasta boja nije tvoj prvi izbor, nipošto se ne moraš ograničavati. Mi smo se, primjerice, sasvim slučajno zaljubili u žutu haljinu iz Mango Outleta koja će u sekundi transformirati u pravu divu. Sjajan odabir koji će te koštati 499,90 kn. 

(Hollywoodski) klasici

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango Outlet (599,90 kn), Mango Outlet (499,90 kn), Mango Outlet (899,90 kn) Za sve ljubiteljice potpune klasike, crne, zlatne i sive haljine mogu se pronaći posvuda. Od romantične čipke do odvažnih satenskih rješenja, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe.

Možda vas zanima Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica Rubrika Moda Moda

Midi haljine, upečatljiva dizajna

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (599,90 kn), Orsay (oko 350 kn), Zara (799,90 kn) Ipak, ne vide se sve djevojke u dugim toaletama i neke se žele držati midi i kratkih haljina. Zara ružičasti model A kroja podsjetio nas je na modne odabire buduće kraljice Kate Middleton, a uska midi haljina sa šljokastim rombovima definitivno će biti sjajan odabir za cure koje žele izgledati glamurozno, ali ne žele se odreći vlastitih estetskih principa i alternativnog izgleda.

Crno je uvijek, uvijek u modi

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (299,90 kn), Mango Outlet (599,90 kn), ASOS (oko 315 kn) Crna midi haljina uvijek je siguran odabir i možeš ju isfurati na sto načina. Nama je za oko posebno zapeo ASOS model s bretelicama i odvažnim dekoletom. Njega možeš kupiti za tristotinjak kuna i nositi u bezbroj varijanti i u raznim prigodama. Dobra investicija! 

Ako nisi tip za haljinu: odvažni kombinezoni

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (399,90 kn), Mango Outlet (249,90 kn), ASOS (oko 1000 kn)

Možda vas zanima Kako se pametno spremiti za svatove? Donosimo ti pet genijalnih rješenja Rubrika Moda Moda

S druge strane, neke se djevojke uopće ne vide u haljinama i to je sasvim prihvatljivo. Na tržištu ima sjajnih opcija i za njih. U prvom redu, tu su savršeno skrojeni kombinezoni kojima vrvi high street. Dovoljno je zaviriti na Zarine stranice i pronaći najbolju varijantu za sebe. Za sve one koje žele kompromis, u Mango Outletu dostupan je jednostavan crni kombinezon koji preko ima obojeni, bogati til koji čini midi haljinu. Savršeno izbalansirana kombinacija! 

Ženska odijela su tako chic 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (599,90+299,90 kn), Zara (299,90 kn+199,90 kn), Zara (229,90 +499,90 kn) Osim toga, ženska odijela nikad nisu bila popularnija i prilično smo sigurni da u njima možeš postati prava kraljica maturalne zabave. Poseban su hit odijela u boji pa se nemoj bojati žutog ili ružičastog odijela. U Zari možeš sakoe i hlače možeš kupiti odvojeno, a nakon maturalne ih nositi cijelo proljeće. Praktično i prekrasno! 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0