Moda

Massimo Dutti ima baš lijepu dugu svečanu haljinu; boja breskve je tako nježna...

Već se zamišljamo u njoj, sigurno će savršeno izgledati na koži lijepo preplanuloj nakon ljeta... No ova pastelna boja breskve, na razmeđi ružičaste i narančaste tako je nježna da će lijepo izgledati i na svijetloj puti... Wink, wink! Jesi li shvatila mig? Nositi se može i ljeti i zimi, kad god iskrsne neka prigoda koja zahtijeva svečanije odijevanje. 

Ovu elegantnu haljinu pronašli smo u Massimu Duttiju te pripada u posebnu kolekciju brenda, 'Studio'. A o tome ne svjedoči samo cijena već i izuzetan dizajn...

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti

Kod ove duge satinirane haljine stil i elegancija su u punom sjaju, kroj je jedinstven, dizajn profinjen, završnoa obrada vrlo kvalitetna. Zanimljivi detalji su visoki ovratnik sa šalom, nabori sprijeda i straga te diskretni prorez na leđima koji otvara pogled na golu kožu.  

Satinirana tekstura čini haljinu lepršavom, ali i seksepilnom, kao i svaki komad od ovog materijala koji već nekoliko godina vlada modom, a tu su i bočni prorezi na donjem dijelu haljine...

Kao da je izašao ravno iz Chanelove radionice. Predivni prugasti Massimo Dutti top uz to je sada i na sniženju

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti

Spomenuli smo i ne baš nisku cijenu? Massimo Dutti ionako je "skuplji" brend od klasičnog high streeta, haljina je dio posebne kolekcija, a i sama je posebna. 199,00 eura zato nije iznenađenje, no to je komad koji se kupuje da traje godinama.

Možda vas zanima Sandale brenda Massimo Dutti su oličenje tihog luksuza. Evo 18 najljepših modela! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti

Photo: Massimo Dutti

Komentari 0