Moda

Martina Vuletić i 4 korzet haljine brenda House of CB spoj su iz snova, ne znamo koja nam je bolja

  • Uvijek smo u potrazi za novim modelima haljina, ali ponekad nam je teško pronaći nešto drugačije i originalnije
  • Ipak, od pogleda na haljine koje nosi Martina Vuletić, vilica nam je pala na pod - toliko su lijepe
  • Martina je zasjala u haljinama srcolikog izreza britanskog modnog brend House of CB

Influencerica i plesačica Martina Vuletić jedna je od djevojaka kojoj sve odlično stoji, a često je možemo vidjeti u sportskim izdanjima. Sada nas je oduševila svojim objavama na društvenim mrežama, a osim prelijepe Martine, pažnju su nam privukle korzet haljine brenda House of CB. Sve haljine koje nosi Martina imaju srcoliki dekolte, a dolaze u mini i dužoj verziji. Haljine su nas zbog kroja pomalo podsjetile na haljine koje nose Disney princeze, a među onima koje je odjenula Martina ne možemo odabrati favoritkinju. 

Haljine brenda House of CB koje nosi Martina, uz srcoliki dekolte na gornjem dijelu imaju korzet koji lijepo naglašava struk, a donji dio je raskošnog punog kruga, vrlo bogat. Martina je nosila mini haljinu bijeloj boji, kao i bijelu s motivima cvijeća te žutu i crvenu u dužem modelu. 

Mini model bijele haljine zove se Katherine i cijena mu je 222 eura, a dolazi samo u bijeloj boji. Iako je veoma kratka i ima veliki dekolte, ova haljina zbog svoje suknje koja je u nekoliko slojeva tkanine izgleda veoma elegantno.

Foto: House of CB, Katherine bijela mini haljina | Autor: House of CB House of CB Foto: House of CB, Katherine bijela mini haljina

Martina je nosila i mini bijelu haljinu cvijetnog uzorka u ružičasto crvenim bojama, a riječ je o modelu Minimoiselle i cijena joj je 248 eura. Ovaj model, za razliku od ostalih ima naramenice.

Foto: House of CB, Minimoiselle haljina | Autor: House of CB House of CB Foto: House of CB, Minimoiselle haljina

Dok se duži model haljine zove Lady i uz boje kose nosi Martina, dolazi i u svijetlo ružičastoj, bijeloj i crnoj boji, a cijena mu je 248 eura. Ovo je haljina koja je veoma elegantna, a u njoj će se najbolje osjećati djevojke s manjim grudima.

Foto: House of CB, Lady haljina u crvenoj boji | Autor: House of CB House of CB Foto: House of CB, Lady haljina u crvenoj boji

Foto: House of CB, Lady haljina u žutoj boji | Autor: House of CB House of CB Foto: House of CB, Lady haljina u žutoj boji

House of CB je poznati brend iz Velike Britanije, a proslavili su se upravo spojem ženstvenih i seksepilnih haljina. Haljine koje brend ima u ponudi su upravo one koje želimo nositi kada imamo neki važno događanje. House of CB je nastao kada je njihova osnivačica Conna Walker imala samo 17 godina i tijekom vremena je postao jedan od najpopularnijih brendova kada su u pitanju haljine, a nose ih žene diljem svijeta. Haljine House of CB brenda su nešto skuplje od high street brendova, ali s obzirom koliko su lijepe, mislimo da vrijede svakog eura. 

Photo: Instagram @vule2209

Komentari 0