Moda 23. studenoga 2012.

Marko Tolja voli odijela Ivice Klarića

1/14

Za nekoliko dana, u subotu, 24. studenog, Marko Tolja će održati koncert u kazalištu Komedija. Za koncert povodom promocije novog albuma „Ljubav u boji“ Marko je udružio snage s poznatim modnim dizajnerom Ivicom Klarićem.

 | Autor:

U potrazi za savršenim odijelom posjetio je prvaka muške mode u njegovom ateljeu te dogovorio zadnje detalje oko stylinga na nastupu. „Ivica i ja surađujemo već više od godinu dana i strašno volim njegov rad. Njegova odijela su mi idealna  za nastupe, a volim ga nositi i privatno. I na mom novom albumu „Ljubav u boji“ na svim fotografijama nosim Ivicu Klarića. On je stvarno vrhunski dizajner i suradnja s njim je uvijek uspješna“ izjavio je Marko.

 | Autor:

Za svoj novi studijski album Marko je u cijelosti napisao glazbu i tekstove pjesama, te je to njegov prvi autorski album. Prije više od dvije i pol godine Marko je održao odličan koncert na daskama kazališta Komedija. U međuvremenu, Tolja je dodatno sazrio kao glazbenik i ovoga puta u Komediju stiže kao kantautor, s pjesmama u kojima otkriva mnogo više o sebi. Kroz šalu kaže da mu se čini kao da mu je „Ljubav u boji“ prvi album.

 | Autor:

„Ljubav u boji“ je moj prvi album za koji sam u cijelosti napisao tekst i glazbu za svih 11 pjesama koje se na njemu nalaze. U subotu u Komediji namjeravam publiku povesti na jedno intimno koncertno putovanje kroz novi album. Pjesme  su vrlo osobne i tko ih posluša, znat će puno više o meni nego iz bilo kojeg intervjua ili razgovora“ zaključio je Marko Tolja.

 | Autor:

Poznati riječki pjevač će svojim izvanrednim i toplim vokalom, u pratnji vrhunskih glazbenika, uz pjesme s novog studijskog albuma, izvoditi i pjesme s albuma „Stare dobre stvari“ i „Vrijeme briše istinu“. Koncerta promocija albuma „Ljubav u boji“ započela je u rodnoj Rijeci, a nastavlja se u Zagrebu, u gradu u kojem je Marko sve češće.

Komentari 0