Moda
Marion Cotillard u Cannesu 2023.

Marion Cotillard u Cannesu se pojavila u kratkim hlačicama u Barbie stilu. Samo jedna riječ: Chanel

  • Uz brojne filmske projekte, na ovogodišnjem festivalu u Cannesu pažnju naravno privlače i modna izdanja svjetskih zvijezda
  • Pomno birane modne kombinacije, osim na crvenom tepihu, možemo vidjeti i na dnevnim događanjima
  • S upravo takvim dnevnim lookom, koji potpisuje Chanel, u Cannesu je briljirala glumica Marion Cotillard

Nakon glamuroznog otvaranja 16. svibnja, Filmski festival u Cannesu ušao je u svoj drugi i završni tjedan, a na 76. izdanju Festivala, koji traje do 27. svibnja, svjetske zvijezde ne prestaju nas iznenađivati svojim odličnim modnim odabirima.

I dok je u većini slučajeva fokus rezerviran za večernje glamurozne lookove s premijera filmova, zvijezde s jednakom pažnjom biraju i one dnevne. Marion Cotillard tako se u nedjelju ujutro na fotografiranju za njen drugi film u Cannesu, dokumentarnu dramu 'Little Girl Blue', pojavila u outfitu s potpisom Chanela, a haljinu s potpisom iste modne kuće nosila je i kasnije tog dana na premijeri filma 'Firebrand'.

Marion Cotillard u Cannesu 2023. | Autor: Pixsell/Marechal Aurore/ABACA Pixsell/Marechal Aurore/ABACA Marion Cotillard u Cannesu Frédérique Bel Možda vas zanima Izdvojili smo pet najljepših haljina s crvenog tepiha u Cannesu, a evo tko je obojio kosu da paše uz haljinu Rubrika Moda Moda

Za jutarnju je prigodu ambasadorica Chanela Marion odabrala modnu kombinaciju u nježnim, pastelnim nijansama iz Cruise 2023/2024 kolekcije brenda, koja se sastojala od kardigana na kopčanje sa zlatnim ukrasnim gumbima i matching topa zanimljivog kroja s trakama i kopčom oko vrata ispod. Osim ovog i mnogi drugi dijelovi Chanelove nove Cruise kolekcije u sebi imaju vidljiv utjecaj popularne Barbie estetike.

Kardigan i top bili su jednake svjetloružičaste nijanse sa svjetlozelenim rubom, a blaga ružičasta boja mogla se vidjeti i na svijetlim kratkim trapericama koje je Marion nosila.

Marion Cotillard u Cannesu 2023. | Autor: Pixsell/Marechal Aurore/ABACA Pixsell/Marechal Aurore/ABACA Foto: Pixsell/Marechal Aurore/ABACA. Marion Cotillard u Cannesu

Styling je bio upotpunjen tankim crno-bijelim remenom s metalnim detaljima. U outfitu su pažnju privlačile i Marionine cipele, bijele čizmice na vezanje s holografskom potpeticom.

Njen kasniji look bio je u tamnijim nijansama crne i sive boje, s mini sako haljinom na preklop i svjetlucavim platformama.

Možda vas zanima Ovacije u Cannesu rasplakale Johnnyja Deppa na premijeri povijesne romanse u kojoj glumi Luja XV. Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Marechal Aurore/ABACA

Komentari 0