Moda

Marija Čamber pokazala je kako odličnu haljinu i torbu ne treba tražiti dalje od domaćih dizajnera

Prilikom odabira ljetnih outfita važno je slijediti pravilo manje je više, a to vrlo dobro zna Marija Čamber čiji posljednji look nismo mogli ne primijetiti. Naime, Marija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u jednostavnoj ljetnoj kombinaciji koja nam se još više svidjela kad smo shvatili da je riječ o domaćem dizajnu. Volimo podržati naše brendove, posebno one manje koji još nemaju široku publiku i tek se probijaju.

Duga bijela haljina koju nosi Marija tako dolazi iz modnog brenda Passion Palma koji je poznat po laganim i prozračnim komadima. Bijela haljina na jedno rame koju nosi Marija otkriva ključne kosti što izgledu daje ženstvenost, a za narudžbu haljine, ako ti se sviđa, možeš se javiti brendu Passion Palma na njihov Instagram profil, kao i za sve detalje oko iste. 

Kako bi kombinaciju učinila još više ljetnom, Marija se odlučila za torbu koja je u posljednje vrijeme modni hit. Riječ je o torbi koja je u isto vrijeme ceker i marama, a dolazi iz tvornice kreativnog dizajnera Donovana Pavlekovića koji je prije nekoliko mjeseci predstavio Škarnicl torbu. Ova torba je s jedne strane kao ceker, dok je s druge strane marama u koju se stavljaju stvari, a koja zbog svoje ružičasto/narančasto/bijele kombinacije boja podigne svaki izgled. Ovako nešto još nismo imali prilike vidjeti, i ako si u potrazi za najoriginalnijom torbom ljeta, ne moraš dalje tražiti - sve što trebaš je javiti se Donovan studio na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @donovan_studio

Photo: Instagram @mariahs_chambers

Komentari 0