Moda

Dizajner Donovan Pavleković predstavio je torbu nazvanu Škarnicl jer tako i izgleda, svi ju već žele

  • Modna scena u Hrvatskoj prepuna je novih, mladih dizajnera koji svojim kreacijama pomiču granice
  • Jedan od njih je i Donovan Pavleković koji nas svako malo iznenadi novim modnim komadima
  • Donovan je predstavio novi modni dodatak - torbu koja izgleda kao škarnicl 

Donovan Pavleković jedan je od najpopularnijih mladih dizajnera u Hrvatskoj, a njegove kolekcije su zanimljive i odvažne. Donovan je najpoznatiji po svojim korzetima i igranju sa siluetama, a sada je predstavio Donovan Studio kolekciju i to sa zanimljivim modelom torbe kakav domaća scena još nije proizvela. Riječ je o torbi naziva 'Škarnicl', a torba izgleda upravo onako kako se i zove - kao papirnata vrećica u kojoj dobijemo namirnice kada kupujemo voće i povrće na tržnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @donovan_studio

Osim što veoma fora izgleda, sam dizajner je u videu na TikToku, u kojem je predstavio torbu, kazao da je i veoma praktična. Dolazi u dvije veličine, malenoj i velikoj, a obje su osmišljene s ciljem da u njih stane sve što je potrebno za taj dan. Također, Škarnicl torba je veoma jednostavna, zatvara se na magnetni gumb pa nema straha od ispadanja i gubitka stvari te se nosi pod rukom. Torba je namijenjena za svakodnevnu upotrebu, i baš kao i originalni šakrnicl, služi za nošenje svega što je potrebno za dan.

 

@donovanpavlekovic Otkrivam vam THE ŠKARNICL BAG, novu torbu iz mog brenda koja je dostupna na instagram-u donovan_studio. Što kažete? Ovo je torba mojih snova, obožavam ju. #hrvatska #srbija #torba #fashion ♬ Espresso Sped Up - summerchild

Torba je izrađena od umjetne kože, a nama je fora to što i boja u kojoj dolazi je gotovo identična boji papirnate vrećice na tragu koje je i nastala. Ova bež/smeđa nijansa je klasična boja torbe koja se može nositi u svim godišnjim dobima, a jako volimo komade koji su trendy, ali u sebi imaju estetiku vječnih komada. Slijedeći trend minimalizma, Donovan je u videu u kojem predstavlja torbu kazao, kako se odlučio na malenu i decentnu etiketu s logom brenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @donovan_studio

Čim smo ugledali Škarnicl torbu, sjetili smo se francuskog dizajnera Jacqumuesa i načina na koji on pretvara svakodnevne predmete u modne dodatke, a Donovanu i njegovoj zanimljivoj torbi želimo jednaku popularnost i uspjeh. Škarnicl torbu možete naručiti putem Instagram profila brenda - Donovan studio

Photo: Instagram @donovan_studio

Komentari 0