Moda 06. kolovoza 2013.

Mariah Carey nosi longetu kao 'modni dodatak'

Guliver Image/Getty Images.

U ponedjeljak 05. kolovoza u New Yorku je održana premijera filma 'The Butler', a svu pozornost na crvenom tepihu privukla je diva Mariah Carey koja je longetu ukomponirala u svoj red carpet look.

Sve oči tu večer su bile uprte u Mariahu koja je blistala u maloj crnoj haljini s potpisom Tom Forda. No, pozornost nije privlačila elegantna i klasična haljina, nego neobični modni dodatak. Naime, pjevačica i glumica je nedavno tijekom snimanja novog video spota iščašila rame te od tada nosi longetu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Diva nije dopustila da joj longeta upropasti styling ni večer te je odlučila našaliti se na svoj račun i vješto privući medijsku pozornost. Ona je longetu uskladila s ostatkom stylinga pomoću dugog crnog rukava koji je u njenom stilu ukrašen sjajnim nitnama. Ostatak stylinga je decentan zbog čega ukrašena longeta odmah dolazi do izražaja.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Od ostalih modnih dodataka Mariah je odabrala traku za kosu koja je upotpunila retro frizuru, a cipele su ženstvene i elegantne. Nitne na longeti odudaraju od ostatka stylinga, no upravo one ovoj kombinaciji pružaju rokerski stil zbog čega pjevačica i glumica ne djeluje krhko.

Komentari 0