Moda

Mara Bratoš u minimalističkoj bijeloj haljini

U zagrebačkom kinu Europa predstavljena je nova izložba Mare Bratoš i Nikše Kušelja kroz čije se objektive zabilježila preobrazba zagrebačke Varšavske ulice. Izložba je okupila mnoga poznata lica, a Mara je bila glavna zvijezda večeri u minimalističkoj haljini brenda Zara.

Fotografska izložba "Ulica s imenom grada (Varšavska)" naše poznate fotografkinje Mare Bratoš i njezinog suradnika Nikše Kušelja posvećena je svojevrsnom dnevniku preuređenja Varšavske ulice u gradu Zagrebu. Mara se za svoju veliku večer odlučila na stilski minimalizam.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Zarinu bijelu haljinu jednostavnog kroja sa zlatnim detaljima na ramenima ukombinirala je uz crne guste čarape i sastavni dio svakog ženskog ormara- crne lakirane salonke. Jedini problem u čitavom stylingu pogrešno su odabrani modni dodaci. Decentne naušnice u boji zlata i glomaznija narukvica od zlatnih karika još se i slažu uz ovu jednostavnu haljinu, ali srebrni sat je zasigurno nepotreban. Također, ovakva haljina traži jednostavinju frizuru od blagih kovrča, dok je malo intenzivniji make up dobro usklađen. 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Izložbu je također posjetila i uvijek stilski dotjerana Judita Franković. Na sebi je nosila haljinu iz nove kolekcije eNVy rooma jesen/zima 2013/14 crne boje uz izvezeni detalj ruže koju je uskladila također uz guste crne čarape i crne salonke, podignuvši cijelokupni styling uz bijelu šubaru i crveni ruž. Ova elegantna kombinacija podignuta uz efektan detalj poput šubare odličan je izbor za Juditu koja uvijek koketira sa retro stilom.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

U galeriji detaljnije pogledajte sve posjetitelje s izložbe Mare Bratoš...

Photo: Marko Prpić/Pixsell

Komentari 0