Moda

Mangova haljina podsjetila nas je na Zarin prošlogodišnji hit model: bijela boja još joj bolje pristaje

  • Za Mango ove godine s punim pravom možemo reći da je nadmašio samog sebe gotovo svakom kolekcijom koju je predstavio
  • Prilikom traganja za komadima kojima bismo osvježili ljetnu garderobu, otkrili smo haljinu koja nas je neodoljivo podsjetila na Zarin prošlogodišnji hit model
  • Izrađena od laganog pamuka, savršena za apsolutno sve prilike – od opuštenih šetnji po gradu do večernjih izlazaka, a bijela boja samo dodatno pridonosi njezinom wow faktoru

Iako je visoko pri samom vrhu popisa naših omiljenih high street brendova već dugi niz godina, za Mango ove godine s punim pravom možemo reći da je nadmašio samog sebe gotovo svakom kolekcijom koju je predstavio. Bilo da je riječ o komadima iz Exclusive kolekcije ili pak onima nastalima u suradnji s Victorijom Beckham ili pak turskim brendom Siedrés, prilikom svake posjete virtualnom ili stvarnom Mango dućanu otkrijemo neki novi komad koji nas na prvi pogled obori s nogu.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina na bretele s remenom (59,99 eura)

Prilikom traganja za komadima kojima bismo osvježili ljetnu garderobu, otkrili smo haljinu koja nas je neodoljivo podsjetila na Zarin prošlogodišnji hit model koji je bio jedan od najpopularnijih i kojem su modni entuzijasti diljem svijeta prišili etiketu jednog od najženstvenijih i najljepših modela.

Možda vas zanima Jedan komad kojeg baš svi žele: bez bijele duge suknje ljeto ne može proći Rubrika Moda Moda

Za razliku od Zarine blijedo crne haljine bez naramenica, s elegantnim donjim dijelom A-kroja te širokim podvijenim detaljem na grudima, Mangov model ima super tanke naramenice te dolazi s remenom, a gledajući sam kroj, gotovo pa je riječ o identičnom modelu. Najveća razlika je u boji pa tako Mangov model dolazi u još prozračnijoj i ljetnoj bijeloj boji koja mu još ljepše pristaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Izrađena od laganog pamuka, sa svojim je jednostavnim krojem i elegantnim detaljima savršena za apsolutno sve prilike – od opuštenih šetnji po gradu do večernjih izlazaka, a bijela boja samo dodatno doprinosi njezinom wow faktoru, čineći je apsolutnim must-have komadom.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina na bretele s remenom (59,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, haljina na bretele s remenom (59,99 eura)

A da nismo jedini koji su nanjušili njezin potencijal, najbolje pokazuje stanje zaliha u webshopu. Naime, očito se našlo mnoštvo žena koje su pomislile kako je ova krasotica po cijeni od svega

Photo: Mango

Komentari 0