Moda

MANGO outlet ima 50% do kraja mjeseca! Izdvojili smo hit komade do 129,00 kn

  • Mango Outlet je jedna od najboljih modnih lokacija, a do kraja svibnja nudi i dodatni popust od 50% na dio asortimana
  • Za tebe smo izdvojili majice, hlače, suknje, modne dodatke i još mnogo toga do 129,00 kuna

Mango outlet ima sjajne popuste tokom cijele godine, a nerijetko imaju i dodatne pogodnosti. Do kraja mjeseca je aktualan popust od 50% za određene artikle u sezoni 'proljeće-ljeto'. Među sniženim se asortimanom mogu pronaći odlični komadi po pristupačnim cijenama. Od običnih t-shirta do košulja i divnih haljina, za tebe smo izdvojili one do 129,00 kuna. Uživaj!

Majice

Običnih bijelih majica nikad dosta, slažeš se? Idealne su za sva godišnja doba, a najugodnije za vrijeme ljetnih vrućina. One kvalitetnih materijala i jednostavnih krojeva možeš nositi iz sezone u sezonu. Ovaj uvijek popularni komad trenutno možeš pronaći u Mango Outletu za 69,90 kn.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: MANGO OUTLET (69,90 kn)

Hlače

U toplije vrijeme na red napokon nastupaju laganije hlače svijetlih boja. Osim što su udobne, mogu biti prilično trendy komad koji se može nadopuniti samo nekom jednostavnom majicom ili košuljom. Nas su na prvu osvojile ove hlače za odijelo s tankim bijelim prugicama, a u ormaru nije loše imati ni klasične bijele koje se mogu iznositi u raznim kombinacijama.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (oboje 129,90 kn)

Suknje

Traper suknja je jedan od najomiljenijih odjevnih komada kod većine djevojaka, a ako bi željela dodati neke nove u svoju kolekciju, baci pogled na ovu suknjicu klasičnog kroja i modernog svijetlog pamuka. A za ozbiljnije prilike bi ti mogla poslužiti ova lijepa satenska suknja s mašnom koja će te sada koštati tek 129,90 kn.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (oboje 129,90 kn)

Kratke hlače

Ovakve kratke hlače možeš nositi i na ljetnom odmoru, ali i za šetnju gradom. Jednostavne su, a opet efektne. Mogu se kombinirati i za casual i za elegantnije outfite, a ako ih dobro upariš s nekom bijelom bluzom, postići ćeš dobitnu kombinaciju. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (119,90 kn; 129,00 kn)

Možda vas zanima Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge Rubrika Moda Moda

Košulje

Košulje su odjevni komad na koji se uglavnom oslanjamo za ozbiljne poslovne outfite, ali mogu biti itekako dobar izbor i za razne posebne prilike, ali i obične kave s prijateljicom. Obična bijela s puf rukavima ili s plavim prugama, na tebi je izbor. Koju god odabrala, nećeš pogriješiti.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

...a ako želiš malo opuštenije varijante, pogledaj ove dvije krasne bluze od kojih je jedna s otvorenim ramenima, a druga s uvijek popularnim cvjetnim printom. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (oboje 119,90 kn)

Možda vas zanima Sad možeš kupovati online u Orsayu, Mohitu, Croppu, Houseu i Sinsayu, a tim povodom imaju i super popuste Rubrika Moda Moda

Haljine

Haljine, haljine i još malo haljina. I kad nemaš inspiracije što obući i kada se želiš srediti, one su ti uvijek prvi izbor? I nama! Zato smo oduševljene sniženom cijenom ovih dviju predivnih haljina. Obje možeš kupiti po cijeni od 129,90 kn pa požuri dok nije nestalo.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (oboje 129,90 kn)

Torbice

S obzirom da je sezona vjenčanja i maturalnih večera na vrhuncu, možda ti treba neka nova kul torbica? Ove na slici su itekako posebne, a mogu se i dobro iskombinirati. Ako više voliš tonove crne i bijele boje, za tebe je ova lijeva, a ako želiš svoj outfit podići na neku novu razinu, mogla bi ti se svidjeti ružičasta.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (oboje 119,90 kn)

Naušnice

I za kraj, lijepih modnih dodataka nikad dosta pa tako ni naušnica. Zlato se nosi već nekoliko sezona, a vjerujemo da će i dalje. Mango Outlet za tebe u ponudi ima odlične naušnice, a mi smo izdvojili dva para zlatnih. Cijene su i više nego dobro, a kreću se od 39,90 kn.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO OUTLET (39,90 kn; 49,90 kn)

Photo: miss7/pr

Komentari 0