Moda

Mango ima preslatke torbice s lancem, a boje su prave ljetne!

  • Poput klasičnog mirisa i obične bijele majice, torbice s lancem vječni su dio mode
  • S njihovim svjetlucavim mjedenim, srebrnim ili zlatnim lancem, mnoge žene dodaju looku profinjeni touch
  • Mango u ponudi ima više modela lančanih torbica koji bi ti se mogli svidjeti. Nama jesu!

Možda je prigušena estetika torbe ono što je čini jednostavnim za dodavanje u naš ormar, možda je to izdržljivi lanac koji ne pokazuje znakove nošenja, ili je to možda zbog iznenadnog oživljavanja pop-punka predvođenog Megan Fox i Kourtney Kardashian. Kako god bilo, čini se da je torbica s lancem dodatak koji ne možemo odbaciti. U ponudi high street brenda Mngo pronašli smo predivne modele torbica, u raznim bojama, a sve ih krasi, lanac.

torbe košare Možda vas zanima Pletena torba košara je vječni ljetni trend, a ovo su najbolji modeli sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Tko je napravio prvu lančanu torbicu?

Prije nego što je Megan Fox započela svoju ljubavnu vezu s Pradinom najlonskom torbom Re-Edition, postojala je Coco Chanel torbica, poznata i kao 2.55 torbica. Coco Chanel, umorna od nošenja torbi s ručkama koje su bile u modi, željela je udobnost i slobodne ruke, baš kao što imaju muškarci. Snažna i odvažna, uzela je stvari u svoje ruke i stvorila torbu 2.55.

Lily Zero prva je ugljično neutralna torba - počinje li održivost diktirati što nosimo? Nadamo se!

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Mango (250,90 kn), Mango (169,90 kn), Mango (169,90 kn)

Izrađena od dijamantno prošivene teleće kože, 2.55 je izdržljiva i elegantna torbica koja se pokazala bezvremenskom – čak i s dolaskom drugih “it” torbi poput Fendi Baguette i Hermès Birkin. Datum nastanka krije se u njenom imenu koje označava mjesec i godinu kada se prvi put našla u prodaji. Model danas slovi kao apsolutni bestseller iz Chanel repertoara ponajprije zbog jedinstvenog spoja praktičnosti i elegancije.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Mango (249,90 kn), Mango (129,90 kn), Mango (149,90 kn)

I danas mnogi brendovi, pa tako i high-street kopiraju poznatu torbicu Coco Chanel, u brojnim varijantama. Iako postoje različiti detalji, poput dvostrukog CC-a, koji definiraju ovu torbicu, zlatni metalni remen prvi upada u oči. Remen je znak izduženih lančića koje nose časne sestre (Chanel je odrasla u samostanu), a njena uglađena vanjština učinila je torbu svestranim dodatkom koji se može nositi na nedjeljnom ručku i večernjem koktelu. 

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Mango (199,90 kn), Mango (129,90 kn), Mango (249,90 kn)

marc jacobs Možda vas zanima Marc Jacobs lansirao je torbu s posvetom devedesetima koju želimo odmah! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@shemestarofficial

Komentari 0