Moda

Mamac za poglede: Maja Šuput prošetala najpoželjnije modne trendove sezone

  • Gradske ulice pretvorile su se u modne piste, a sve zahvaljujući Maji Šuput
  • Lijepa pjevačica svojim stajlinzima uvijek iznova uspije privući pažnju gdje god se pojavi, a isto je bilo i kada je prošetala centrom Zagreba
  • Maja je još jednom svima očitala lekciju iz stila, prošetavši modne trendove za aktualnu sezonu, omiljene među domaćim i stranim trendsetericama, koje je vješto uskladila s novim Samsung pametnim telefonom

Tjedan mode za proljeće/ljeto 2022. je davnih dana zatvorio svoja vrata za brojne uglednike iz svijeta mode, no kako to obično biva nakon predstavljanja nadolazećih modnih trendova, modne revije preselile su se u metropole diljem svijeta. Jedna od njih je i glavni grad Hrvatske, poznat po odlično odjevenim ženama koje se ne libe prigrliti modne trendove i isfurati ih na sebi svojestven način. Dovoljno je samo prošetati gradom i vrlo brzo ćeš shvatiti da su ulice prepune prezgodnih žena koje bi svojim modnim stilom posramile i neke od vodećih svjetskih trendseterica.

Jedna od njih je i naša uspješna pjevačica i poduzetnica Maja Šuput koja nerijetko prodefilira centrom Zagreba, pokazujući svima svoja modna umijeća zbog kojih često puni stupce lifestyle rubrika, a mi smo ovog puta odlučili izdvojiti njena dva stilski potpuno različita stajlinga koji će zadovoljiti i najistančanija modna nepca naših čitateljica. Maja se modno poigrala te je ove originalne stajlinge u nastavku uparila s novim Samsung ljepotanom - pametnim telefonom Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Upečatljive boje za one odvažne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Proljeće i ljeto oduvijek su bili poznati po upečatljivim bojama, barem kada je moda u pitanju, a ista tradicija nastavlja se i u 2022. godini. Modni virtuozi ove sezone nam sugeriraju odvažnu plavu, ružičastu, žutu i zelenu, a kao što imamo prilike vidjeti na zagrebačkoj ''modnoj pisti'', Maja Šuput itekako voli ove upečatljive tonove koji vrište ''pogledaj me''. Bez obzira hoćeš li biti odvažna i odabrati duži sako umjesto haljine koji otkriva noge u kombinaciji s dubokim dekolteom ili ćeš se zakopčati do grla - s ovim trendi tonovima teško da ćeš pogriješiti. 

 | Autor: Samsung Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Ukoliko ti se dopada ovaj odvažni look i jedna si od onih žena koje vole biti drugačije, svoje i primijećene, onda zasigurno s jednakom pažnjom pristupaš i odabiru svog pametnog telefona. Samsung Galaxy Z Flip3 5G odlično će se uklopiti u tvoj životni, ali i modni stil, kako zbog svog osebujnog dizajna, tako i zbog svojih univerzalnih perfomansi koje dosad nisu viđene na tržištu.

 | Autor: Samsung Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Osim zbog toga što se preklapa i lako stane i u najmanju torbicu ili džep, trendseterice obožavaju ovaj pametni telefon i zato što im omogućava slikanje selfieja bez dodirivanja ikakvih tipki. ''Palm activation'' funkcija omogućava da kamera odradi sav posao umjesto tebe (osim poziranja), a sve što trebaš napraviti je pokazati zaslonu mobitela otvoreni dlan, što će aktivirati kameru za dvije sekunde i snimiti fotografiju. 

Bezvremenska elegancija na djelu

Da je minimalizam besmrtan i da bezvremenska klasika poput odijela, košulje i jednostavne bijele haljine uvijek izgleda genijalno, uvijek nam iznova dokazuju ljepotice s gradskih špica koje dobro znaju kako privući poglede i bez jarkih boja, dubokih dekoltea ili mikro minica. Vječni klasik koji ne izlaze iz mode dugi niz godina (a ako je suditi prema nadolazećim modnim trendovima, ostat će jednako popularan i u narednim godinama) nedavno je hrvatskom metropolom prošetala i Maja Šuput. Pjevačica se odlučila za trenutno najpopularniju haljinu sezone - rupičastu haljinu koju slobodno možemo proglasiti ljetnim bestsellerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Svoj elegantni stajling Maja je začinila slamnatim šeširom, torbicom s potpisom poznate luksuzne modne kuće i popularnim platformama koje su se odlično uklopile u cijelu odjevnu kombinaciju. No, da bi postigla bezvremensku eleganciju, ne moraš nužno potrošiti sulude svote novca na modne dodatke. Samsung je to i dokazao lansiravši Samsung Galaxy Z Flip3 5G pametni telefon koji odiše elegancijom i profinjenošću.

 | Autor: Samsung Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Trendseterice ga obožavaju iz više razloga, a jedan od njih je opcija ''Flex mode'' (preklapanje) koja omogućuje da mobitel stabilno odložiš na bilo koju podlogu i snimiš najljepše selfije, ali i da slobodnih ruku razgovaraš putem video poziva. Također korisna funkcija je i Cover Screen zaslon za lako čitanje obavijesti, kao i činjenica da je vodootporan i da u vodi može provesti do 30 minuta na dubini od 1,5 metara.

Svima koji kupe i aktiviraju Samsung Galaxy Z Fold3 5G i Samsung Galaxy Z Flip3 5G u razdoblju od 1. kolovoza 2021. do 1. rujna 2022. Samsung poklanja besplatnu 4-mjesečnu probnu verziju YouTube Premium usluge. I ne zaboravi skinuti Samsung Members aplikaciju i uživati u posebnim pogodnostima koje ti donosi novi Samsung Lounge program vjernosti. Popusti, prednosti i brojna iznenađenja, samo su dio posebnog programa koji je Samsung osmislio kako bi svojim korisnicima zahvalio na povjerenju. U aplikaciji Samsung Members pronaći ćeš popis svih pogodnosti u kojima možeš neograničeno uživati unutar 2 godine od aktivacije računa. Više o Samsung Lounge programu vjernosti saznaj na linku.

 | Autor: Samsung Samsung

Photo: Instagram/Maja Šuput

Komentari 0