Moda

Malu crnu haljinu ništa ne može zamijeniti. Zna to i Nina Badrić, nosi odličan model naše dizajnerice

U posljednje vrijeme sve odjevne komade koje vidimo na Nini Badrić i same bismo rado nosile, a posebno nam se sviđaju njezini "vječni" komadi. Modne kombinacije koje pjevačica nosi u privatnom životu veoma se razlikuju, naravno, od onih u kojima je na pozornici, ali možemo primijetiti da uvijek voli spojiti klasiku s trendy detaljima. Upravo tako je bilo i na koncertu Sergeja Ćetkovića u dvorani Vatroslava Lisinskog, na kojem je Nina Badrić bila gošća. Naime, odlučila se na mini crnu haljinu s kojom nikada nema greške, ali zahvaljujući detaljima na istoj i velikim naušnicama s kristalima, ova kombinacije je bila pun pogodak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Haljinu koju nosi Nina potpisuje brend Lei Lou by Alex Dojčinović, iza kojeg stoji dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Mala crna haljina pjevačice posebna je zbog velikih volana na prsima i ramenima koji nas malo podsjećaju i na krila. Model koji nosi Nina nije trenutno dostupan na web trgovini brenda Lei Lou by Alex Dojčinović, a mi se nadamo da je riječ o haljini koja će tek doći u prodaju. Rado bismo je imali u ormaru i ne sumnjamo da bismo za njom često posezali.

Možda vas zanima Nina Badrić u neočekivanom izdanju: samo body i hulahopke. I nemamo što prigovoriti ovoj hrabrosti Rubrika Moda Moda

Ipak, Lei Lou by Alex Dojčinović nas nije razočarao, jer smo pronašli sličan model male crne haljine, za koji bismo rekli da je dostojna zamjena. Riječ je o haljini u modelu 'Enna' koji ima nešto suptilnije detalje na grudima, ali je jednako elegantna. Cijena ove haljine je 599 eura i dostupna je u veličinama od 34 do 42.

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović Foto: Lei Lou by Alex Dojčinović, haljina Enna

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović Foto: Lei Lou by Alex Dojčinović, haljina Enna

Ispod Ninine fotorgafije na Instagramu, pratitelji su napisali mnogo komentara u kojima imaju samo pohvale i lijepe riječi za njezin izgled. Javila se i Jelena Rozna, koja joj je napisala 'Ma čudooo', a su i komentari 'Predivna', 'Nikad ljepša Nina' i 'Čudesna'. Slažemo se, Nina izgleda sjajno.

Photo: Instagram @badrich

Komentari 0