Moda 06. lipnja 2014.

Mala crna haljina Jelene Rozge

Marko Lukunić/PIXSELL.
1/20

Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac u četvrtak 05. lipnja otvorila je svoj showroom (Gajeva ulica 28), a tom događaju prisustvovale su zvijezde koje rado nose njene ženstvene kreacije.

Glavna zvijezda večeri je bez premca bila pjevačica Jelena Rozga koja je rado došla podržati Dianu, a za tu prigodu je odjenula malu crnu haljinu iz nove kolekcije. Naime, osim otvorenja showrooma, Diana je klijentima, prijateljima i medijima predstavila i novu mini cruise kolekciju.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Jelena je odabrala model haljine koji najčešće nosi i koji ističe njenu liniju. Kratka i uska crna haljina pozornost plijeni svojim dekolteom, ali i načinom na koji prati liniju tijela. Pjevačica je haljinu kombinirala uz minimalan broj modnih dodataka.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković Kako je dekolte sam po sebi ukrašen, odustala je od ogrlica, a jedini nakit su tanke narukvice. Total crni look pjevačica je upotpunila crnim salonkama i lakom za nokte. Jedini dašak boje je crveni ruž na usnama.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Zamjerka svakako ide mrežastim čarapama boje kože koje se same po sebi veoma teško kombiniraju. Napokon nam je stiglo lijepo vrijeme, stoga bi Jelenu rado vidjeli u upečatljivim ljetnim cipelama.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković Osim Jelene, otvorenje nisu propustile ni Marijana Batinić, Iva Jerković, Ecija Ivušić, Mirna Maras i dizajner Ivan Alduk.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković Decentno uređen showroom prostire se na stotinu četvornih metara u samom centru Zagreba, a sudeći prema dosadašnjem Dianinom uspjehu, showroom će postati nova shopping adresa u srcu Zagreba.

 | Autor: Mateja Vrčković Mateja Vrčković U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na otvorenju showrooma...

Komentari 0