Moda

Majice, futrole za mobitele i šalice s likom Choupette, mačke Karla Lagerfelda

  • Karl Lagerfeld bijelu je mačku udomio 2011. godine
  • Choupette je inspirirala limitiranu kolekciju majica, šalica i futrola za iPhone, pod nazivom #RIPDaddy 
  • Na Instagram profilu choupettesdiary, mačku prati 303 tisuće ljudi

Nakon nedavne objave o smrti dizajnera Karla Lagerfelda, u medijima je osvanula vijest kako će većinu njegovog bogatstva, koje je procijenjeno na 200 milijuna dolara, odnosno oko 1,3 milijarde kuna, naslijediti njegova voljena mačka - Choupette. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Prije 18 godina, Karlu je dobar prijatelj Baptist Giabiconi na neko vrijeme povjerio mačku na čuvanje, a Karl mu je rekao: ''Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti''. Tako je i bilo, a velika ljubav između vlasnika i ljubimca nije se mogla sakriti. I baš u čast te ljubavi, nastala je limitirana kolekcija nazvana 'RIPDaddy'. U kolekciji se nalazi majica kratkih rukava, dugih rukava, šalica, rokovnik te futrola za Iphone. 

 | Autor: choupettesdiary.shop choupettesdiary.shop Majica dugih rukava 326 kuna, kratkih rukava 209 kuna Kolekciju je zapravo dizajnirala Monica Smiley koja je sama izradila i logotip brenda. Na logu se nalazi mačka Choupette u crnom velu, zajedno sa Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata te velikim tamnim naočalama.

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: choupettesdiary.shop choupettesdiary.shop Iphone futrola 222 kunu, šalica 104 kuna, rokovnik 143 kune

Radi se o dobrotvornoj akciji, a sav prihod od prodaje ovih predmeta ići će 'Helen Woodward Animal Centeru', privatnoj, neprofitnoj organizaciji za zaštitu životinja u Kaliforniji.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0