Moda
Bershka majica

Majica iz Bershke dio je posebne 'coquette' kolekcije, a krase ju trendy cvjetni detalji

  • Bershka Workshop u svojem četvrtom izdanju dolazi sa zanimljivom "coquette" estetikom
  • Mašne, ružičaste nijanse i cvjetni ukrasi samo su neki od detalja spojenih u ovoj kolekciji
  • Rebrastu majicu spuštenog lađa izreza, koja je dio kolekcije, krase predivni ukrasni u obliku ruža

Baš kao i mnogi drugi high street brendovi i Bershka je lansirala vlastitu limitiranu kolekciju, Bershka Workshop IV, koja ove sezone dolazi u još posebnijem, novom izdanju! 

Bershka majica | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, rebrasta majica dugih rukava i spuštenog lađa izreza

Bershka Workshop kreacije potpisuje Bershkin dizajnerski tim, s unikatnim komadima koji dolaze u limitiranom broju. Jakna s ukrasnim vrpcama u obliku mašni, ležerne hlače s velikom ukrasnom mašnom i traperice s našivenim ukrasima samo su neki od jedinstvenih komada u koketnom stilu koji prevladava u kolekciji te koji nastavljaju veliki trend "coquette" estetike, koju obilježavaju nježne boje i ženstveni krojevi i detalji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BERSHKA (@bershka)

Možda vas zanima Ragbijaške majice u neočekivanim kombinacijama, sa suknjama primjerice, dobar su buntovni look Rubrika Moda Moda

Bershka majica | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, rebrasta majica dugih rukava i spuštenog lađa izreza

Jednaku romantičnu notu ima i rebrasta majica dugih rukava i spuštenog lađa izreza u bijeloj boji te s ukrasnim ružama u nježnoj krem nijansi. Trodimenzionalni cvjetovi kao ukrasni detalji nisu nikakvo iznenađenje, budući da još od prošle godine zauzimaju posebno popularno mjesto među dizajnima iz high street, ali i luksuznih brendova.

Bershka majica | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, rebrasta majica dugih rukava i spuštenog lađa izreza

Jednostavan kroj majice s efektnim cvjetnim detaljima lijepo će ženstvenom i romantičnom modnom notom nadopuniti naše outfite, a možemo ju nositi i uz hlače i uz suknje.

Bershka majica | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, rebrasta majica dugih rukava i spuštenog lađa izreza (29,99 eura)

Majica je izrađena od udobne mješavine viskoze, a cijena ovog odjevnog komada iz limitirane kolekcije je odličnih 29,99 eura.

Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) Možda vas zanima Sinsay ima preslatku kolekciju inspiriranu serijom 'Emily u Parizu'. Baš je onako pariški chic Rubrika Moda Moda

 

Photo: Bershka

Komentari 0