Moda

Lude Off-White tenisice koje nosi Maja Šuput sad se prodaju upola cijene! Volimo sniženja...

  • I u svom najopuštenijem izdanju Maja Šuput zna privući pozornost stylingom
  • Pa i kad odjene trenirku i tenisice barem jedan od ta dva komada mora "iskočiti"
  • U ovom su to slučaju zanimljive "tenisice sa ceduljama" u kojima smo prepoznali traženi Off-White model... 

Više nikome ne moramo objašnjavati kako širok modni ukus ima Maja Šuput, od glamuroznih haljina, šljokičastog makeupa i vrtoglavo visokih štikli na platformu do sasvim drukčijeg ozračja, sportske kombinacije s trenirkom i tenisicama. No, i kad je u najviše casual kombinaciji pjevačica bira dobre komade. Koji usto drže i cijenu.

Tako je i s ovim otkačenim tenisicama s njezine zadnje objave na Instagramu, za koje već i čitatelji postavljaju pitanje kakve su to i koje "tenisice s ceduljama" koje viđaju i na ulicama. Pa, mi znamo...

Maja Šuput Možda vas zanima Maja Šuput sjajno kombinira dizajnerske i high street komade, Zaru nosi s Louis Vuittonom i Burberryjem Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja se u objavi pohvalila da je završila pjesmu: "Za nevjerovat, ali ispunila sam obećanje i konačno završila pjesmu 🎶🎵 Zato je i kiša pala 🤣🤣 Ljudi to je to , spremite sa za ples i urnebes 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ", a mi smo malo škicnuli cijenu ovih visokih Off-White tenisica i ugodno se iznenadili. Naime, u ovom su trenutku snižene za točno 50 posto i na prodajnoj stranici My Theresa se umjesto za 530 eura mogu nabaviti za 265 eura.

 | Autor: My Theresa My Theresa Foto: My Theresa; Off-White 3.0 Off-Court visoke kožne tenisice (265 eura na sniženju)

Riječ je o Off-Whiteovom modelu 3.0 Off-Court koji je ima pravi kult sljedbenika. Ovaj par dolazi u ljubičastoj koži s nizom upečatljivih detalja: obrati pozornost na jezike u boji, rubove od antilopa i patentne zatvarače na etiketi.

Pa, tko je slab na ovaj brend (a mnogi jesu) neka pohita u kupnju.

 | Autor: My Theresa My Theresa Foto: My Theresa; Off-White 3.0 Off-Court visoke kožne tenisice (265 eura na sniženju)

Photo: Instagram@majasuput

Komentari 0