Moda
Maja Šuput

Maja Šuput sjajno kombinira dizajnerske i high street komade, Zaru nosi s Louis Vuittonom i Burberryjem

Maša Šuput s obitelji ponovno putuje svijetom i skidamo joj kapu. Treba uživati u životu punim plućima, koliko god se može. A Maja, velika svjetska putnica, očito može. Tako posljednjih nekoliko dana dijeli fotografije iz Dubaija, a s njom su, kao i uvijek, suprug Nenad i mali Bloom. Maja pritom, sigurni smo, ne nosi mali kofer sa sobom (da nam je vidjeti tu prtljagu!) i očito ne ide za onime da je lakše putovati s malo stvari. Dokaz? Uvijek je vrhunski dotjerana na tim fotografijama. Ima tu puno savršenih komada i puno brendova za nabrojiti.

Na fotografiji ispred Muzeja budućnosti u Dubaiju ("Ne pamtim da sam vidjela impresivniji muzej...", napisala je) u sasvim je ležernoj kombinaciji s kratkim hlačama i tenisicama, no i ovdje je styling pomno osmišljen, a pjevačica je casual kombinaciju dopunila dobrim modnim dodacima, od mnogo nakita u boji zlata, nadalje. A nama su za oko zapele "skromne" Zarine naušnice koje je spojila sa mnogo skupljim komadima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naušnice su totalno dobre, elegantne i djeluju skupo premda nisu. Zara ih prodaje za sasvim prosječnu cijenu kakvu ima njihov nakit, 12,95 eura. Viseće naušnice napravljene su od smole sa šarenim dijelovima u zelenoj i roza boji i obrubljene zlatom. Maja i inače voli Zarine stvari i često ih odijeva.

 | Autor: Zara Zara

O drugih modnih dodataka pjevačica je odabrala Louis Vuitton šal nježne, puderasto roza boje s utkanim poznatim monogramima. Šal se prodaje u 17 različitih boja, od nekoliko nijansi ružičaste, sive i smeđe do crvenog i crnog. Cijena? Mora se nazvati i pitati, nema je na LV stranici.

 | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton

Možda vas zanima Od svih štikli, Maja Šuput i privatno i poslovno najviše nosi upravo ove, očito najdraže Rubrika Moda Moda

Usto, ovdje je i svijetloplava Burberry torbica. Riječ je o modelu Lolla, u veličini small (23 x 6 x 13 cm) koja se također prodaje u mnogo boja. Maja se odlučila za nježno plavu. Cijena je ovdje transparentna, 1850 eura.

 | Autor: int.burberry.com int.burberry.com

Kako bilo, ono što smo željeli reći jest kako je Maja još jednom pokazala kako skuplji i pristupačniji komadi mogu ići zajedno. Dapače, i dobro funkcioniraju pritom.

 

Photo: Instagram@majasuput

Komentari 0