Moda

Louis Vuitton torbice jedan su od najdražih dizajnerskih komada Hrvatica - Neverfull torba ima nove ljetne boje

  • Louis Vuitton jedan je od najpopularnijih brendova na svijetu, gdje god na se nađeš, biti će i dama s LV torbicama
  • Iako su i dalje najpoznatiji i najpopularniji modeli u smeđoj boji sa zlatastim uzorkom LV monograma, brend uvijek izbacuje i nove sezonske modele kao što su ova dva za ljeto 2024.
  • Neverfull je jedan od njihovih najpopularnijih modela torbi, a ovoga ljeta nosimo ju u čak dvije nove boje
  • Pročitaj više: Za 10.000 €, torba mora biti klasik, kažu jedni. Drugi su oduševljeni Louis Vuitton "bundeva torbama"

Kada bismo morale izdvojiti brend čije smo torbe najviše viđali na ulicama, to bi zasigurno bio Louis Vuitton. Francuski brend poznat je prvenstveno svojim torbama, a njihov monogram uzorak u smeđoj i bež ili bijeloj sivoj boji, teško je ne uočiti na ulici. Iako u ponudi imaju brojne modele, Neverfull je zasigurno jedan od najpopularnijih, a to nas uopće ne čudi. Louis Vuitton Neverfull je, mogli bismo čak reći kultna torbica, a nije to bez razloga. Model Neverfull nastao je 2007. godine, upravo kao dio ljetne kolekcije te je bila zamišljena kao torba za plažu. Sigurno se pitaš tko bi nosio Louis Vuitton torbu za plažu, ali činjenica da je od sezonske torbe postala klasik, daje odgovor na ovo pitanje.

 | Autor: Instagram @irenadworld Instagram @irenadworld Instagram @irenadworld

 | Autor: Instagram @moriahcrobinson Instagram @moriahcrobinson Instagram @moriahcrobinson

Nove, ljetne boje Neverfull Louis Vuitton torbe

Velika i prostrana, u Neverfull torbu stane apsolutno sve što ti je potrebno, bilo da je zaista koristiš kao torbu za plažu ili za svaki dan. Neverfull, baš kao što joj i samo ime govori je dovoljno prostrana da "nikada nije puna", a iako je poznata u smeđoj i bež boji, brend se vratio svojim korijenima te je predstavio modele u dvije nove, ljetne boje. Naravno, LV logo je centar cijele priče, a ovo svakako nije torba za djevojke koje vole suptilnost jer sam monogram još više dolazi do izražaja u ovim bojama. Ljetne Neverfull torbe dolaze u kombinaciji nijansi plave i zelene te u kombinaciji narančaste i ružičaste boje.

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Casual outfit Adriane Ćalete-Car pun je dizajnerskih komada i izgleda sjajno! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com  | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com  | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com

Na ljetnim modelima Neverfull modela ostale su prepoznatljive bež tanke ručke, dok je mnogo malenih LV loga, zamijenio jedan veliki na sredini oko kojeg je cvjetni Louis Vuitton uzorak. Uz zanimljiv vanjski dio, tobra ima šarenu untrašnojst što izgleda veoma fora, a kao i uz svako Neverfull torbu dolazi i mala torba u koju se mogu staviti ključevi, mobitel, novčanik i slične stvari da se ne traže po torbi.

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com  | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com  | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com

Neverfull torba dolazi u MM veličini (što je srednja veličina), a cijena je za obje boje 2000 eura. Cijena nas nije iznenadila s obzirom na to da je uvijek cijena sezonskih komada viša od klasičnih koji su dostupni tijekom cijele godine. Torbu nije moguće naručiti putem web trgovine brenda jer ne dostavljaju u Hrvatsku, već je potrebno otputovati u Veneciju, Beč ili Budimpeštu gdje su najbliže trgovine ili ih kupiti putem osobnog prodavača. 

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: www.louisvuitton.com

Možda vas zanima Louis Vuitton torba za sendviče novi je viralni hit. Od cijene nam se vrti u glavi Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lvmecb

Komentari 0