Moda

Ljupka je kao s naslovnice, a u njezinu smo se neobičnu kombinaciju zaljubile

  • Stil Ljupke Gojić Mihić obožavamo, a posljednom nas je kombinacijom oduševila
  • Bio je to jednostavan, a ipak pomalo neobičan spoj duge bijele haljine i kratkih hlačica koje je dizajnerica i poduzetnica odijenula za svoj kratki put u Italiju
  • Zajedno s prijateljicama pozirala je uz talijanske znamenitosti i pokazala da njezino chic, a casual izdanje vrijedi i svake naslovnice

Ljupka Gojić Mihić sa svojim je prijateljicama za vikend otputovala u Italiju i zablistala u jednostavnoj, ali neuobičajenoj kombinaciji. Manekenka, modna dizajnerica i poduzetnica često nas oduševi svojim jedinstvenim modnim ukusom, a tako je bilo i ovaj put.

Modne kombinacije koje odabire ne viđamo baš svakodnevno. Osim što su neponovljive, često nose potpis njezinoga modnog brenda, a u njima Ljupka izgleda genijalno. Za kratki odmor u Italiji odlučila je kombinirati dugačku bijelu haljinu s kratkim hlačicama, naizgled nespojive komade koji zajedno ipak izgledaju - savršeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) am

Ispod dugačke je bijele i lepršave haljine na gumbiće s kratkim, puf rukavima odijenula kratke traper hlačice, pozirala uz venecijanski kanal i podsjetila nas da u svakoj prilici izgleda spremno za naslovnicu. Komentari njezinih oduševljenih pratitelja to i potvrđuju jer svi hvale njezinu ljepotu, ali i odabir haljine.

Možda vas zanima Prugice s prugicama? Evo kako to radi Ljupka Gojić Mikić Rubrika Moda Moda

A da izgleda odlično već znamo jer svoju liniju lijepa manekenka oduvijek njeguje. Međutim, stiski odabir ono je što nas uvijek osvoji. Tako je Ljupka i ovaj put u outfit dodala preslatke detalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) am

Uz outfit je kombinirala sandale s bež i žutim remenčićima i veliki ceker s kožnim ručkama. Kosu je zavezala u nisku punđu i odabrala decentan nakit, okrugle zlatne naušnice i lančić s privjeskom te velike sunčane naočale. Iz Italije je ponijela i suvenir - prekrasan slamnati šešir. Uz njega lijepa Ljupka definitivno odiše stilom u svom casual, a chic ljetnom izdanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von DKM (@personaltrainerdamira) am

Šešir širokog oboda s crvenom vrpcom i natpisom Venezia oduševio je i njezine prijateljice pa je svaka odabrala jedan za sebe, a zgodno je društvo zatim poziralo uz slavne talijanske znamenitosti. "Ljepotice sve od reda", "Predivne ste" i "Top!" samo su neki od komentara na njihove fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von I V A • R A D I Ć (@iva___radic) am

Svoj su kratki izlet djevojke završile u Rovinju gdje su sinoć uživale u koncertu Tonija Cetinskog.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0