Life&style

Samo 6 mjeseci nakon poroda Ljupka Gojić izgleda ovako

Naša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić šest mjeseci nakon rođenja treće kćerkice objavila je fotke u badiću i izgleda nevjerojatno sjajno!

Lijepa mama obožava na Instagramu dijeliti fotografije i videe sa svojim preslatkim kćerkicama, a tijekom njihovog posljednjeg odmora u Dubaiju nismo mogli prestati gledati u Ljupkinu savršenu figuru. Prije svega šest mjeseci Ljupka i Mihael Mikić dobili su svoju treću djevojčicu, a lijepa mama danas izgleda super fit!

Naša proslavljena manekenka objavila je na svojem Instagram profilu nekoliko fotografija s odmora u Dubaiju na kojem je bila s prijateljicama i kćerima, a posebno nas je oduševila u crnom jednodijelnom badiću u kojem 35-godišnja Ljupka izgleda kao da nije ni dana ostarjela!

Dizajnerica i vlasnica brenda La Petit Jolie na odmoru je promijenilo nekoliko ljetnih kombinacija i ne možemo se odlučiti koja joj bolje stoji. Bez obzira na svoju manekensku figuru Ljupka je više puta ponosno rekla kako iza njenog fit izgleda stoji puno truda i odricanja, a kad vidimo ovu predivnu mamu triju djevojčica - odmah nas inspirira i za vlastite #fitdoljeta izazove!

 

Photo: Instagram

Komentari 0