Moda
Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić nosi jednostavnu, a prelijepu bijelu haljinu koja je sad i na sniženju

  • Bijele haljine jedan su nam od najdražih ljetnih komada koje možemo nositi u svim prigodama
  • Ljupka Gojić Mikić također ih voli nositi, a ova lepršava haljina pun je pogodak
  • Jednostavnog je ravnog kroja, a posebniji efekt daje joj dodatak laganog volana na gornjem dijelu

Bijele haljine odjevni su komad bez kojih nam ljeto jednostavno ne prolazi. Uvijek izgledaju chic, praktične su jer se lako kombiniraju sa svim drugim bojama kad je riječ o cipelama, torbicama i drugim modnim dodacima, a najčešće su i od iznimno ugodnih i prozračnih materijala idealnih za toplo ljetno vrijeme.

Možda vas zanima Sofia Vergara zasjala je u bijeloj haljini i s Bottega Veneta torbicom koju zvijezde obožavaju Rubrika Moda Moda

Za varijantu maksi bijele haljine odlučila se i Ljupka Gojić Mikić, a riječ je o modelu brenda Totême. Lepršava bijela haljina ima opušteni kroj s tkaninom koja blago prati tijelo. Tanke naramenice i široki volan krase gornji dio haljine, a sa stražnje strane haljinu krasi i elegantan dodatak otvorenih leđa. Izvrsna je vijest što smo haljinu po sniženoj cijeni (sa 490 na 343 eura) pronašli na stranici Lyst.

 | Autor: lyst.com lyst.com Foto: lyst.com

Ljupka je bijelu haljinu kombinirala s neutralnim modnim dodacima, poput Celine smeđih natikača s remenčićima i zlatnim metalnim detaljima te zanimljivim modelom crno-bijele torbice.

Retro model smeđih sunčanih naočala i upečatljivi nakit upotpunili su predivnu Ljupkinu modnu kombinaciju.

Zara šljokičasta suknja Možda vas zanima Zarina šljokičasta suknja koja je vječno bila rasprodana sad se vratila - kao haljina! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ljupkagojicmikic

Komentari 0