Moda
1/11

Ljupka Gojić izgleda odlično u cvjetnom printu

U petak 27. lipnja održan je prvi dan Fashion.hr Cruise Collection. Na Tomislavovom Trgu u Zagrebu svoje su kolekcije predstavila četiri dizajnera, a u prve redove su se smjestila brojna poznata lica domaće scene.

Bivša manekenka Ljupka Gojić tako je oduševila svojom jednostavnom, ali razigranom kombinacijom.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Haljina s floralnim uzorkom osvaja na prvi pogled svojom kombinacijom boja, ali je zahvaljujući dominantnoj crnoj ostala dovoljno smirena. Rukavi i dužina do ispod koljena zaokružili su elegantan look, a Ljupka je uz haljinu kombinirala clutch torbicu i zanimljive sandale u plavim nijansama. Raspuštena kosa i minimalan make up upotpunili su dojam, a Ljupka je izgledala opušteno i jako dobro u ovakvom stylingu.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Petra Kurtela se odlučila za sličan model haljine, samo uz dulje rukave i drugačiji print. Crno-bijela kombinacija joj odlično stoji, posebice jer je jednostavnost outfita razbijena kombinacijom pastelno plavih sandala i ružičaste pismo torbice. Ipak, zasigurno je najbolji detalj nova trendi boja kose. Ljubičaste nijanse i blagi valovi u kosi jako su dobra promjena na glumici koju smo naviknulu vidjeti s platinasto pavom kosom.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0