Moda

Ljudi ih ili vole ili mrze, ali ovaj model traperica jedan je od većih trendova sezone

  • Mislimo da ne postoji ormar bez jednog para traperica
  • Ove sezone jedan model se posebno ističe
  • Riječ je o trapericama visokog struka i širokih nogavica koji priziva vibru 70-ih

U slučaju da ova jesen bude kao prošlo proljeće, što znači da ćemo uglavnom vrijeme provoditi kod kuće, možda će ti trebati puno manje odjeće nego inače, ali život nam je pokazao da što se događalo, dobar par traperica uvijek dobro posluži. Već generacijama traperice su neizostavan komad u svakom ormaru, koje se, dakako, mijenjaju u skladu s trendovima pa svake godine izroni neki poseban model koji privuče najviše pozornosti. 

Kad je riječ o ovoj jeseni i nadolazećoj zimi, to je model širokih nogavica. A kad kažemo širokih, zaista to i mislimo. Plus, visoki struk uz jako široke nogavice ne samo da daje retro vibru tvojim trapericama, već će i lijepo izdužiti siluetu.   

 | Autor:

H&M, 270 kn; s. Oliver, 450 kn; Zara, 230 kn 

Ovaj trenutno jako popularan kroj traperica vrlo je nosiv i sjajno ide bilo uz najjednostavniji stil u kojem ćeš ih nositi s običnim majicama, tako i klasični gdje elegantnije kombinacije možeš stvarati ako ih upariš s finijom bluzom ili sakoom.  

Možda vas zanima Gležnjače su ove jeseni zanimljivije nego ikad, jedan model pogotovo Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch time 🍴🍷

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas) on

Treba li napomenuti da su high street brendovi prigrlili ovaj trend i da njihove ponude obiluju ovim modelom i to u raznim bojama - od najtamnijih do sasvim svijetlijih.  

 | Autor:

Stradivarius, 230 kn; Mango, 350 kn

Možda vas zanima Bodiji su veliki trend, donosimo super komade koje ćeš lako uklopiti u jesenske kombinacije Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0